DPhil (PhD) i nationalekonomi

International Business School – Budapest

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

DPhil (PhD) i nationalekonomi

International Business School – Budapest

Kursplan

DPhil studenterna genomföra övervakad men oberoende forskning, i slutet av vilka de lämnar in en uppsats på högst 100 tusen ord innefattande resultaten av denna forskning. Denna avhandling måste visa förtrogenhet med, och en förståelse av ämnet, dess huvudsakliga källor och myndigheter. Det ska visa kritisk diskriminering och en känsla för proportioner att utvärdera bevis och domar andra. En DPhil avhandling måste förkroppsliga ett originellt bidrag till kunskapen om ekonomi antingen genom upptäckten av ny kunskap, eller genom utnyttjande av en ny och oberoende kritiskt förhållningssätt.

Tillämpning

Om du vill ansöka, fyll i vårt online-ansökningsformulär och ladda upp din magisterexamen eller kandidatexamen med officiell engelsk översättning, ditt pass kopia och engelska certifikat (om du har en). Vänligen maila oss din planerade forskningsområde att info@ibs-b.hu~~V strax efter ansökan online.

Inträdet är året runt. Ansökan, Skype intervju och engelska testning är gratis.

Behörighet • första eller andra klassens övre division examen eller betydande arbetslivserfarenhet. En magisterexamen är att föredra, • tillräckliga kunskaper i engelska och akademiska kunskaper att IBS Research Officer kontroller med en orientering intervju via Skype efter ansökan online. Intervjun följs av IBS engelskt språktest (du kan undantas från testet med en tillräcklig poäng IELTS, TOEFL, Cambridge eller Pearson), • efter en lyckad Skype intervju och engelska testa studerande måste lämna hans / hennes plan via e-post . Om planen godkänns kommer studenten fortsätta med betalning överföring av första årets avgift och kommer att ha ett ansikte mot ansikte samråd om hans / hennes plan med handledaren.

Först alla studenter är registrerade som MPhil studenter och i slutet av det första året när deras forsknings bedöms beslutet fattas på omvandling till DPhil.

undervisningsmetoder

Kandidaterna tillbringar en stor del av sina studier genomför övervakad forskning, i slutet av vilka de lämnar in en avhandling innefattande resultaten av denna forskning. Denna avhandling måste visa förtrogenhet med, och en förståelse av ämnet, dess huvudsakliga källor och myndigheter. Det ska visa kritisk diskriminering och en känsla för proportioner att utvärdera bevis och domar andra. Ämnet bör behandlas på ett kompetent och vetenskapligt sätt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
6,200 EUR
Information
Deadline
Locations
Ungern - Budapest
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Ungern - Budapest
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan