Filter
DBA
Tyskland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära DBA-programmen i Tyskland 2019

Designad för erfarna yrkesmänniskor med föregående forskarutbildning grader, Doctor of Business Administration (DBA) program utvecklar analytiska, forskning och pedagogisk skicklighet inom kandidater. DBA examen från universitet och handelshögskolor i Tyskland är särskilt användbara för kandidater som vill avancera till en ledning eller verkställande roll inom företaget, eller för dem som önskar att undervisa vid universitetet.

Genomförs antingen på heltid eller deltid engagemang, DBA utbildningsprogram är utmanande, noggrann och kräver en hög grad av oberoende motivation. Utfallet på tre till fyra års arbete på DBA forskning vid ett universitet i Tyskland kommer att bli en forskningsbaserad doktorsavhandling eller avhandling, där kandidaten sedan måste försvara inför en panel vid handelshögskolan.DBA forskningen är också ibland bedrivs på kandidaten 's nuvarande bolag med syfte att hantera specifika, relevanta ämnen och frågor på denna verksamhet. Andra mer teoretiska DBA avhandling ämnen som valts av kandidater vid universitet i Tyskland skulle kunna hänvisa till relevanta ämnen såsom ledarskap, entreprenörskap, företagens sociala ansvar, globalisering, social påverkan, internationell ekonomi eller andra.

För att läsa mer om möjligheten att nå en DBA vid ett universitet eller handelshögskola i Tyskland, scrolla ner och klicka för att läsa mer, nedan.

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Munich Business School

En doktorsexamen är inte bara en mycket hög vetenskaplig prestation, och en ofta ännu högre personlig milstolpe, men också en smart och hållbar investering i en professio ... [+]

DBA - Handelshögskolan

En doktorsexamen är inte bara en mycket hög vetenskaplig prestation, och en ofta ännu högre personlig milstolpe, men också en smart och hållbar investering i en professionell framtid. Med DBA som erbjuds av Munich Business School (MBS) i samarbete med Sheffield Hallam University (SHU), kan eleverna öka sina akademiska eller yrkeskarriärer i en internationell och flexibel miljö som inte kräver att de sätter sin professionella karriär på spel.

DBA - Handelshögskolan i korthet

PROGRAM START

oktober

UNDERVISNINGSSPRÅK

engelsk

VARAKTIGHET

48 månader

FORMATERA

Deltid

STUDIER UTOM

Internationella moduler vid Sheffield Hallam University (SHU)... [-]

Tyskland Munich
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
48 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska