close

Filter

Visa resultat

Jämför de mest populära DBA-programmen i Tunisien 2020

Om man vill göra karriär i den affärsrelaterade akademiska världen eller inom affärsrådgivning för företag som konsult behöver man en doktorsexamen i företagsadministration (DBA). DBA-program erbjuds av handelshögskolor och vissa universitet. Tunisien, officiellt Republiken Tunisien, är det minsta landet i Nordafrika. Det är ett Maghreb land som gränsar till Algeriet i väster,… Läs mer

Om man vill göra karriär i den affärsrelaterade akademiska världen eller inom affärsrådgivning för företag som konsult behöver man en doktorsexamen i företagsadministration (DBA). DBA-program erbjuds av handelshögskolor och vissa universitet. 

Tunisien, officiellt Republiken Tunisien, är det minsta landet i Nordafrika. Det är ett Maghreb land som gränsar till Algeriet i väster, Libyen i sydost och Medelhavet i norr och öster. På högskolenivå i Tunisien den första cykeln av studier i den akademiska strömmen är på två år, vilket leder till tilldelning av diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogram i företagsadministration i Tunisien 2020

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Tunis, Tunisien

Den verkställande doktorsexamen i Business Administration - DBA är en doktorsavhandling som riktar sig till chefer och chefer i näringslivet, som innehar en MBA eller EMBA.

Den verkställande doktorsexamen i Business Administration - DBA är en doktorsavhandling som riktar sig till chefer och chefer i näringslivet, som innehar en MBA eller EMBA. -
DBA
Heltid
Franska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här