Filter
DBA
Tunisien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära DBA-programmen i Tunisien 2019

Om man vill göra karriär i den affärsrelaterade akademiska världen eller inom affärsrådgivning för företag som konsult behöver man en doktorsexamen i företagsadministration (DBA). DBA-program erbjuds av handelshögskolor och vissa universitet. 

Tunisien, officiellt Republiken Tunisien, är det minsta landet i Nordafrika. Det är ett Maghreb land som gränsar till Algeriet i väster, Libyen i sydost och Medelhavet i norr och öster. På högskolenivå i Tunisien den första cykeln av studier i den akademiska strömmen är på två år, vilket leder till tilldelning av diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogram i företagsadministration i Tunisien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Den verkställande doktorsexamen i Business Administration - DBA är en doktorsavhandling som riktar sig till chefer och chefer i näringslivet, som innehar en MBA eller EMB ... [+]

Den verkställande doktorsexamen i Business Administration - DBA är en doktorsavhandling som riktar sig till chefer och chefer i näringslivet, som innehar en MBA eller EMBA. Utbildning som skapats av Harvard Business School, är verkställande DBA en internationell framgång eftersom det tillåter kandidater att välja forskningsämnen från de frågor som deras organisationer och augemente förankring Executive DBA till företag.

Executive DBA program tillåter chefer att få hög och kraftigt förbättra sina karriärmöjligheter. DBA av avhandlingen sker precis som en PhD i fråga om disciplin, ansträngning och bidrag till kunskap. Doktorsexamen i Businness Admnistration motsvarar doktorsexamen enligt US Department of Education och National Science Foundation. I motsats till forskar syftar till grundläggande utbildning i heltidsstuderande, är DBA utformad för yrkesverksamma inom näringslivet. ... [-]

Tunisien Tunis
September 2019
Franska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska