PHDSTUDIES.SE

Sök bland DBA-program i Studier i management på deltid 2019

En doktorsexamen i företagsadministration eller en DBA är en avancerad examen som man tar genom rigorösa, forskningsbaserade studieprogram. Att ta denna examen är en förberedelse på en framgångsrik karriär inom avancerad affärsrådgivning och akademia.

Managementprogram hjälper till att förbereda studenterna på nybörjarpositioner hos företag genom att lära dem olika förvaltningsprinciper. Dessa innehåller ofta problemlösning, organisatoriskt beteende och beslutsfattandet. Managementkurser kan också fokusera på att lära ut de ledaregenskaper som krävs för att bli en chef.

Be om information Doktorsprogram i företagsadministration i Studier i management på deltid 2019

4 Resultat i Studier i management Filter

Dba i ledningen

Anaheim University Online
Internet Heltid Deltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online + 1 fler

Online Doctor of Business Administration (DBA) gör det möjligt för yrkesverksamma att få en DBA-grad medan de arbetar heltid oavsett var de bor. Anaheim Universitys nätverksinfrastruktur erbjuder en interaktiv och interkulturell inlärningsmiljö som matchas av ingen annan.

2 år dba i ledarskap och management (ren online)

Pebble Hills University
Internet Deltid 1 - 3 år Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Du kommer att vara berättigade att ansöka om Chartered Hantera Award från Chartered Institute of Management, Kanada och Certified Professional chef utmärkelse från Professional Managers Association, Storbritannien.

Dba, Doktorsexamen i Management Science

ESM, Ecole de Management et de Communication
Campusstudier Deltid 2 - 4 år Kontakt Skolan Schweiz Geneva

DBA, PhD i Management Science tillåter doktorander i MBA eller innehavaren av en mästare "Bologna" för att presentera en avhandling om emission av förvaltningsproblem och dess komponenter.

Online Executive DBA

Business School Netherlands
Internet Deltid 40 månader Kontakt Skolan Nederländerna Buren Sydafrika Cape Town + 2 fler