Populära kategorier

DBA Program

Doktorsexamen of Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. DBA program är forskningsbaserade och utrusta kandidater med de färdigheter de behöver för att lyckas i en karriär inom den akademiska världen eller högaktivt affärsrådgivning. Många universitet runt om i världen erbjuder DBA program. Ämnen som studeras inom programmen är ofta relaterade till ledarskap i organisationer, Research Design, Theory in Practice, publicering och spridning, etc. Mångfalden av olika DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära databasadministratörer som anges nedan.

Nytillkomna DBA:er

SOAS University of London

Mphil / Phd Utvecklingsekonomi

Oktober 18, 2017
Doktorand i utvecklingsekonomi är en forskarutbildning som erbjuds av avdelningen för ekonomi, och ingår också i doktorandvägen, "International Development", inom Bloomsbury Doktorsutbildningspartnerskap. Den senare utgör ett av de få centra som erkänns av Storbritanniens ekonomiska och sociala forskningsråd (ESRC) och får därmed ekonomiskt stöd, och … [+]i synnerhet individuella bidrag, för kandidatexamen och doktorander. Den här doktorgraden är öppen för sökande, oavsett om de är berättigade till eller erhåller ESRC-finansiering, med ESRC-finansierade studenter som förväntas bilda en liten minoritet totalt sett. Framgångsrika sökande till MPhil / PhD i utvecklingsekonomi har normalt en bra masterexamen i ett relevant ämne om man går direkt in på MPhil / PhD-vägen, men varje sökande bedöms på meriter inklusive arbete och annan erfarenhet. [-]


Institute of Development Studies

Phd Genom Forskning

Oktober 13, 2017
IDS är ett världsledande center inom internationella utvecklingsstudier med över 50 forskarstuderande, som arbetar med en rad forskningsämnen i många delar av Asien, Afrika, Balkan, Latinamerika och Mellanöstern.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Forskarutbildning: DBA - Doktorsexamen i företagsekonomi