Populära kategorier

DBA Program

Doktorsexamen of Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. DBA program är forskningsbaserade och utrusta kandidater med de färdigheter de behöver för att lyckas i en karriär inom den akademiska världen eller högaktivt affärsrådgivning. Många universitet runt om i världen erbjuder DBA program. Ämnen som studeras inom programmen är ofta relaterade till ledarskap i organisationer, Research Design, Theory in Practice, publicering och spridning, etc. Mångfalden av olika DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära databasadministratörer som anges nedan.

Nya DBA

University Of Northampton DBA - Doktorsexamen I Företagsekonomi

University Of Northampton DBA - Doktorsexamen I Företagsekonomi

Mars 12, 2018
Doktorgrad i företagsekonomi (DBA) erbjuder en ny väg till doktorandkvalificering som är utformad speciellt för erfarna ledare inom privata, offentliga och tredje sektorer.

Southern Cross University

Handelshögskolan

Mars 2, 2018
Företagare som vill överdriva sin specialistkunskap och ledarskap inom sitt område behöver inte se längre än en doktorsexamen i företagsekonomi (DBA).

Universidad del Turabo

DBA I Maganement

Mars 1, 2018
Doktorandprogrammet i ledningen är utformat för att ge en teoretisk grund för att förbättra ledande beslutsfattande. Programmet uppmuntrar teoretisk och tillämpad forskning om de grundläggande aspekterna av företagsledningen. Det är utformat för att förbereda studenter för karriär inom prestationshantering, undervisning och forskning och konsultation… [+]. Det uppmuntrar forskning och publicering av artiklar som är inriktade på att lösa organisatoriska problem. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Forskarutbildning: DBA - Doktorsexamen i företagsekonomi