DBA: Strategisk ledning, hälsovård

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Det är ett konsult- och utbildningsprogram av högsta klass för dig som behöver få modern förvaltning med fokus på användning av praktiska färdigheter. Den riktar sig till människor som arbetar i topplägen och till individer som inte är nöjda med den grundläggande kunskap som ges av de flesta akademiska handelshögskolor. På grund av specialiseringen Strategisk ledning får studenterna den mest djupgående kursen för affärsstrategi och företagsledning . Utöver detta erbjuder EMAS även specialisering inom hälso- och sjukvårdsledning . 190 hp.

EMAS exceptionella expertis inom affärsstrategi och strategisk ledning garanterar EMAS-examens högsta kvalitet och deras yrkesmässiga överlägsenhet över akademikerna på skolorna utan tillräcklig kunskap inom dessa måste-ha områden i modern affärsverksamhet.

Djup kunskap och en prestigefylld DBA-examen som tilldelats av EMAS Business School garanterar ditt företag, din karriär och inkomstökning. Det är det bästa valet för toppchefer och företagare.

LÄR MER OCH SÖK OM PROGRAMMET HÄR.

Viktig information

Obs: DBA-graden motsvarar inte en rysk doktorsexamen eller doktorsexamen. examen i den ryska utbildningslagen. Det motsvarar inte heller Ph.D. examen i de flesta länder i Europeiska unionen och USA. En DBA är en forskarutbildning.

En DBA är den högsta examen i företag (MSc / MBA → DBA). Det finns ett parallellt gradsystem i företag som inte är lika med systemet för akademiska examina (MSc → Ph.D.). Dessa två system bör inte förväxlas.

En DBA är användbar för de som söker en karriär i affärer, medan en doktorsexamen. är värdefullt för dem som söker en akademisk karriär (till exempel arbetar och undervisar vid universitet). DBA-graden är dock värdefull för till exempel de som vill undervisa på MBA-program.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Läs mindre
moskva , Nizhny Novgorod , Ryssland online , Kiev , Minsk , Almaty + 5 Mer Mindre