Bradford Dba

University of Bradford School of Management

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Bradford Dba

University of Bradford School of Management

University of Bradford School of Management är en av en elitgrupp av mindre än 1% av handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar (AACSB, AMBA, EQUIS). Skolan är genomgående rankas av Financial Times som en av Europas Top 60 Business Schools.

Bradford DBA är höjdpunkten av ledarskapsutbildning. Denna doktorsexamen är så akademiskt strikt som doktorand men är utformad för ledande, erfarna professionella förvaltare - medelålder 42 (med ett intervall mellan 31 och 68) - och är mycket tillämplig i din specifik sektor och karriär.

För MBA (eller motsvarande) akademiker letar efter nästa utmaning i din karriär, ger Bradford DBA en oöverträffad påskyndat till status av global expert inom ditt valda område.
Du kommer att ge ett betydande bidrag till utvecklingen av kunskap inom ditt område av expertis medan de studerar på deltid och fortsätta arbeta, vilket kommer att fungera som en kraftfull tillgång för dig, ditt företag och din bransch.

Detta kommer att öppna upp en ny värld av personlig utveckling och karriärmöjligheter, inklusive undervisning vid internationella handelshögskolor, rådgivning hög nivå och styrelse nivå roller.

Dina kolleger DBA studenter är en elitgrupp av cirka 25 internationella chefer, som du kommer att möta, nätverk och utbyta idéer på flera undervisade sessioner i år ett och två och under din forskningsfasen genom regelbundna peer review workshops i olika platser. Som DBA studerande vid Bradford University School of Management, blir du en del av vår internationella alumner nätverk av människor. Nuvarande och nya DBA studenter arbetar för företag som Shell International, Siemens, Bayer, ING Group och Phillips International.

Deltid Programmet är utformat för att passa in i ditt fullspäckade schema och samtidigt se till att du har stöd och vägledning som behövs för att hjälpa dig att översätta dina kunskaper i korrekt akademiskt tänkande och skrivande. Schemat för moduler och workshops kommer överens i god tid och uppgifter om datum för 2015/16 finns tillgängliga på begäran.

Våra DBA handledare få en hög nivå av stöd, liksom en hög nivå av akademiska prestationer, dina studier. Till skillnad från många DBA program, alla våra handledare upplevt i doktorsavhandling tillsyn. Våra övriga personalen är också alltid tillgängliga för att hjälpa svara på frågor och ge råd.

Kursinnehåll

Bradford DBA ger en unik deltid struktur rigorösa, koncentrerad studie, pågående forskning praktik och kontinuerlig, praktisk bedömning. Kursen kombinerar distansundervisning med fördelarna med ansikte mot ansikte studie. Deltagarna gör schemalagda besök till Bradford och / eller Tyskland varje år för moduler, peer review workshops och diskussioner med handledare.

Du kommer att delta i obligatoriska bostäder workshops spridda över hela året i år ett och två. År en består av 4 bostäder sessioner, spridda över året. Var och en av dessa sessioner varar mellan tre till fem dagar. År två följer med ytterligare 3 bostäder moduler - var och en av dem varar 3 dagar.

Från år tre och framåt kommer du att delta i minst två, tvådagars Peer Review Workshops varje år. De ger dig chansen att testa dina idéer med andra deltagare och utbyta idéer med andra. Verkstäderna håller också DBA studenter motiverade, och bidra till våra har färre elever misslyckas med att slutföra än de flesta DBA program.

Två gånger om året du bedöms genom vår övervakning av framsteg System, där du rapportera till DBA Review Team. Detta säkerställer att du är igång med din forskning och skrivande.

Schemat för moduler och workshops kommer överens väl i förväg och fullständiga uppgifter om datum för 2015/16 finns tillgängliga på begäran.

Kurs struktur

Utbildning forskning kompetens: Under år ett och två kommer du att studera åtta moduler som syftar till att utveckla forskarnivå kompetens inom forskningsmetoder och för att ta dig till den punkt där du kan starta din egen oberoende forskning. I denna intensiva period, lär du dig att översätta dina surt vann management visdom i en forsknings ramverk som gör det möjligt att producera en akademisk uppsats med praktisk påverkan på verksamheten.

Modulerna är praktiskt inriktade så att om du vill kan du finslipa dina forskningskompetens genom att fokusera på aktuella problem du måste ta itu med för din organisation. Du kommer att ha en inlärningsdagbok som hjälper dig att bli mer reflekterande som en näringsidkare och uppmuntrar professionell självförbättring på vägen.

Forskning förslag: innan du fortsätter till nästa steg, kommer du att använda de kunskaper och färdigheter som erhållits från forskarutbildning att utforma, förfina och försvara ditt förslag forskning genom att presentera den på en "mini viva".

Forskning: I år tre till fyra eller tre till sex, kommer du fylla i en övervakad forskningsprojekt som leder till antingen en avhandling av 60.000 ord, eller en kombination av avhandlingen och ledningsrapporter som tillsammans uppgår till cirka 60.000 ord.

Eleverna väljer sin egen forskningsområde, baserat på deras individuella och organisatoriska behov. Det kan problem driven, vilket ger dig möjlighet att visa där befintliga teorier bryta ned och nytänkande behövs, eller upptäcka en ny sättet att ta itu med svåra frågor. Projektet kommer att ge dig kunskaper och insikter du kommer att dra på hela din karriär.

Nya projekt har inkluderat "mäta effektiviteten av kundlojalitet program", "Produktivitet förbättring i små och medelstora företag", "organisatoriskt lärande i sammanhang", "extern kommunikation och Corporate Performance" och "Hantera kulturell integration i internationella Joint Ventures '.

För mer information om Bradford DBA vänligen visit: http://www.brad.ac.uk/management/programmes/research-degrees/doctorate-in-business-administration-dba/

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2018
Duration
Varaktighet
4 - 6 år
Deltid
Price
Pris
39,000 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bradford, England
Startdatum: Juni 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2018
Storbritannien - Bradford, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
£ 12500 år 1 & 2, 7000 kr År 3 och 4