EDBA

Allmänt

Programbeskrivning

EDBA-program fokuserar på forskning som kan tillämpas direkt på aktuella affärsproblem. EDBA-studenter undersöker problem eller utmaningar som de möter i sina branscher och tillämpar vad de lär sig att lösa problem i sina organisationer.

De är intresserade av att föra dessa höga tänkande färdigheter och nyförvärvade forskningsfärdigheter tillbaka till arbetsplatsen.

Varför Rollins EDBA?

Rollins College Är den första AACSB-ackrediterade skolan i Florida för att erbjuda en Executive Doctorate in Business Administration (EDBA). Rollins EDBA-programmet är ett professionellt doktorandprogram utformat för chefer som har en MBA eller motsvarande grad / erfarenhet. Dessa yrkesverksamma vill ta sin kunskap, lärande och förmåga att bidra till organisatorisk framgång till en nivå som är betydligt högre än den som MBA erbjuder. Genom EDBA-upplevelsen är studenten placerad för att vara en tanke ledare och differentieras från andra chefer genom att behärska den avancerade läroplanen och tillämpade forskningsfärdigheter. Den tvärvetenskapliga karaktären av programmet förenar en avancerad nivå allmän management fokus med möjlighet till specialisering genom avhandlingsprocessen.

Få Rollins EDBA Advantage

  • Samspelet mellan kohortgruppen är mycket stimulerande och givande - alla studenter kommer in i programmet med en liknande hög erfarenhet, gemensamma mål och motivation för professionell och personlig utveckling.
  • Coursework utförs på en fredag ​​/ lördag format en gång per månad, vilket möjliggör fortsatt fulltidsanställning.
  • Högsta professorer med verklig erfarenhet följer "engagerade stipendium" -modellen som fokuserar på ämnen vid skärningspunkten mellan teori och nutidens affärspraxis. Klasssessionerna är alltid medvetna om hur inlärningen kan tillämpas omedelbart.
  • Erfarenheter i klassen är i små grupper och följer ett förenklat dialogformat kring nyckelområden inom affärsområdet.
  • Forskningsprojekt tillämpas högt i naturen och studenter uppmanas att ansluta dem till eget företag och företag.
  • Den övergripande erfarenheten ger upphov till karriärutveckling och ett springbräda för personlig och professionell förändring.
  • De utvecklade forskningsförmågan värderas högt i dagens organisationer och är inte välmastrade av de flesta chefer som inte har haft EDBA-erfarenheten.
  • EDBA-studenter tar viktiga nya perspektiv, verktyg och metoder tillbaka till andra inom företaget, vilket ökar företagets framgångar.
  • Den starka bindningen mellan studenten och hans / hennes fakultetsrådgivare och medarbetare kan främja år av fruktbart forskningssamarbete.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Läs mindre

Ackrediteringar

AACSB Accredited