University of Kent, School of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Anledningar att välja nationalekonomi vid Kent

1. Student tillfredsställelse

Handelshögskolan har rankats i topp sju för hur nöjda i Storbritannien National Student Survey under de senaste fem åren, med en 93% elev nöjda. Andra poängen inkluderar 1st för undervisning och 6 för hur nöjda studerande två år i rad i The Guardian University Guide 2014 och 2013; 9: e för student tillfredsställelse i Complete University Guide 2015 och 13: e för student tillfredsställelse i The Times och Sunday Times Good University Guide League Table 2014. Klicka här för mer information om ligatabeller.

2 Personal som arbetar i framkant

Många av våra medarbetare agerar som rådgivare och experter i Storbritannien och internationella organ, bland annat Världsbanken, Europeiska kommissionen, Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), det brittiska finansministeriet, Storbritanniens kommissionen för sysselsättning och kompetens, samt Storbritanniens Food Standards Agency.

3. Forskning excellens

Ekonomi var rankade i topp 20 brittiska akademiska avdelningar i 2008 Research Assessment Exercise. Våra styrkeområden är makroekonomi; arbetsmarknadsekonomi; beteendeekonomi; tillämpad mikroekonomi; tidsserie ekonometri; nationalekonomi miljövänligt jordbruk; internationell handel och finans; och migration.

4 Kvalitet undervisning

Undervisning inom skolan kombinerar en fast grund i kärnekonomi med final-åriga tillvalsmoduler baserade på personalens forskningsintressen. Ett antal av våra professorer undervisar på vår första året grundutbildningen.

5. Ett bra val av program

Vi erbjuder nästan 30 enskilda och gemensamma utmärkelser grundexamina, och sju masters, som ger möjlighet att specialisera sig inom olika områden av nationalekonomin (t.ex. finans, ekonometri, miljöåtgärder inom jordbruket), studier utomlands eller kombinera ekonomi med andra ämnen som företag , redovisning eller juridik.

6 En mångkulturell, kosmopolitisk och aktiv studentkåren

Våra studenter kommer från hela världen: Kina, Afrika, USA, Sydostasien och Europa. Student verksamhet omfattar ekonomiska föreningen och en ny student investerar samhället.

7. Plats

Skolan ligger på en grön och attraktiv campus utsikt Canterbury, med utmärkta förbindelser till London och kontinenten. Canterbury utsågs den säkraste staden för studenter i England och Wales i Complete University Guide 2012.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Docent I Nationalekonomi Och Miljövänligt Jordbruk Ekonomi

Campusstudier Heltid September 2017 Storbritannien Canterbury

Vi välkomnar ansökningar från studenter som vill göra doktorer inom forskningsområden som täcks av medlemmarna i skolan. De flesta större [+]

Handelshögskolan erbjuder två forsknings examina: - PhD i nationalekonomi - PhD i Agri-miljöekonomi Vi välkomnar ansökningar från studenter som vill göra doktorer inom forskningsområden som täcks av medlemmarna i skolan. De flesta större områden i disciplinen ingår även om vi har särskilda styrkor i makroekonomi, arbetsmarknadsekonomi, tillämpad mikroekonomi, tidsserie ekonometri, ekonomi miljövänligt jordbruk, internationell handel och finans, och migration. Vi strävar efter att ge dig en miljö där du kan både utvecklas som ekonom och slutföra en högkvalitativ avhandling och att förse dig med lämpliga medel för att uppnå detta. Du kan förvänta dig engagerad handledning, för att kunna göra regelbundna möten med din handledare (s) för att diskutera ditt arbete, för att få snabb och konstruktiv feedback på allt det arbete som du gör, och för att få råd om hur man presenterar ditt arbete externt. I den senaste nationella Graduate Research Student Survey Handelshögskolan gjorde 100% för alla frågor som rör tillsyn, vilket understryker vårt engagemang för att skapa en bra miljö för våra forskarstuderande. Vi har två specialiserade forskningscentrum med fokus på Europa-omfattande analys forskning och politik - Centre for European Agri-miljöstudier (CEAS) och Centrum för europeiska, regionala och transportekonomi (Certe). [-]

Kontakt

Keynes College

Adress, rad 1 CT2 7NP Canterbury, United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer