University of Gloucestershire, The Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Gloucestershire är en medelstor högskola med över 160 års historia och är konsekvent rankad bland de bästa moderna universiteten av Independent Good University Guide.

Utveckla nya sätt att tänka och skapa lovande framtid är integrerat med vårt engagemang för hållbarhet och universitetet i Gloucestershire har betygsatt i topp 5 för miljöprestanda (Människor & Planet Green University League tabell, 2009)

Med över 8.000 studenter vi erbjuda ett omfattande utbud av grund-, masters forskarutbildning och doktorsexamen.

&nbsp

&nbsp

The Business School


Våra Business School historia går tillbaka till 1834 och är idag en betydande leverantör av utbildning med över 90 anställda och 2.700 studenter, 550 av dem är doktorander. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet vi kommer att stödja dig att utveckla den yrkesmässiga och personliga färdigheter du behöver för att lyckas i dagens dynamiska och diversifierade näringslivet.

Skolan erbjuder ett antal undervisade och forskningsprogram inom näringsliv och förvaltning (inklusive marknadsföring och HRM), redovisning och finansiering, databehandling, turism, fritid och gästfrihet, och juridik och välkomnar personal och studenter från över 40 länder.

Baserat på Park i 24 hektar parklandskap, ursprungligen en viktoriansk botaniska trädgården, Handelshögskolan blandar moderna och det traditionella. Byggnaderna är en blandning av historiska villor, prisbelönt arkitektur och spetskompetens datorsalar.

&nbsp

&nbsp

Akademiska Styrkor


Våra studenter läser för master-utmärkelser antingen deltid eller heltid. Marknadsföring, inköp och leverans, redovisning och personal utveckling är alla områden där personal och studenter har utmärkt sig. Detta omfattande nätverk för dessa yrken och personal engagemang i forskning och företagande verksamhet på de områden där de undervisar säkerställer vår undervisning kvarstår både fokuserad och ström. Över 50% av universitetets forskning har uppnått internationell standard, varav en tredjedel har rankats som internationellt utmärkt (RAE, 2008).

Våra program rekrytera talangfulla, kreativa individer som vill bidra till sin egen utveckling och sina organisationer. Våra länkar till internationella partners såsom den internationella förvaltningen av programmet Hochschule Liectenstein och Fachhochschule Vorarlberg, yrkeshögskola, Österrike, universitetet i Zagreb, Kroatien och Kalaidos universitet, Zürich ge exempel på vår utåtriktade, samverkande stil.

&nbsp

&nbsp

Faciliteter


Fem studentbostäder med egna badrum och bredbandsaccess är på plats med fler hallar som ligger bara en tio minuters promenad bort. University boende finns också i centrum och boendetjänsten har registrerat lägenheter och hus att hyra.

På hotellet har vi matsal samt en butik, bankomat, tvättomat och medicinska center. Studentkåren (SU), med en bar, underhållning utrymme och ett jobb affär bygger också på The Park. SU företräder studenterna och flyger mer än femtio olika samhällen, inklusive nationella ligor idrottslag.

Inlärningscentret hus verksamheten, data och juridik samlingar och det finns god tillgång till ett brett utbud av online-databaser och tidskrifter. Student arbetsytor med tillgång till dator, trådlösa nätverk, tyst utrymmen studie-och grupprum kompletterar bilden.

&nbsp

&nbsp

Cheltenham International Language Centre


Om ditt modersmål inte är engelska, så kan det vara lämpligt stöd till hands. Våra egna språkskola - Cheltenham International Language Centre - ger kurser för att förse personer med kunskaper i engelska för forskarstudier. Vi är British Council ackrediterade.

&nbsp

&nbsp

Cheltenham


Cheltenham centrum ligger bara en kort promenad från parken och har en kosmopolitisk känsla, med hjälp av de många festivaler som hålls i staden - The Times kallade det "världens huvudstad för festivaler."

London, Bristol, Cardiff, Oxford och Birmingham är alla inom nära räckhåll via väg och järnväg.

&nbsp

&nbsp

Inträdeskrav


Alla utbildningar - bra examen (i något ämne), eller motsvarande, engelska på IELTS 6.5 eller motsvarande.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se DBA » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktorsexamen I Teknik (Deng)

Campusstudier Deltid 3 år August 2017 Storbritannien Cheltenham

Detta Doktorsexamen i Teknisk (Deng) program för ingenjörer kunna delta i stora projekt inom sina anställa organisationer. Det gynnar dig, bidrar till kunskap, och kan avsevärt utveckla din organisation. [+]

Doktorsexamen i Teknisk (Deng)

 

Detta program är för ingenjörer kunna delta i stora projekt inom sina anställa organisationer. Det gynnar dig, bidrar till kunskap, och kan avsevärt utveckla din organisation. Programmet design speglar den senaste tidens röra sig inom verkstadsindustrin i den digitala domänen. Digital teknik ger nu ingenjörer med faciliteter för att planera, designa, utveckla, simulera, prototyp och tillverkning med hjälp av datorbaserad teknik.

Den Deng är en strukturerad forskning examen för teknisk yrkesverksamma inom ett brett spektrum av tekniska discipliner som innehåller denna nya verklighet. Du förväg din ställning inom och uppnå en förståelse för teknisk praxis som inte kan uppnås på annat sätt. Den Deng ger ett yrkesinriktade doktorsexamen som är bättre anpassad till industrins behov och dess deltagare än de mer traditionella PhD. ... [-]


DBA

Doktorsexamen I Företagsekonomi (dBA)

Campusstudier Heltid Deltid 3 år August 2017 Storbritannien Cheltenham + 1 fler

Detta Doktorsexamen i Business Administration (DBA) Kursen är för chefer som kan delta i stora projekt inom sina anställa organisationer. Det gynnar dig, bidrar till kunskap, och kan avsevärt utveckla din organisation. [+]

Doktorsexamen i Business Administration (DBA)

 

Denna kurs är för chefer som kan delta i stora projekt inom sina anställa organisationer. Det gynnar dig, bidrar till kunskap, och kan avsevärt utveckla din organisation.

DBA är en strukturerad väg till doktorsexamen uppnås, med fyra moduler innan forskningsfas. Du uppnår en förståelse och uppfattning om ledningens arbete som inte kan uppnås på annat sätt.

Den ursprungliga modulära element varar 18 månader, varefter du presentera dina formella forskningsplan. Du anger sedan forskningsstadiet, vilket tar ytterligare arton månader (minst).

Ditt utökade forskning undersökningen måste fokusera på ett ämne av betydelse för både dig och din organisation. Vid avslutningen presentera och försvara en avhandling i viva voce. DBA studenter uppnå den standard som krävs för alla på forskarnivå arbete. ... [-]