University of Derby

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Derby

Placerad i mitten av Storbritannien inom räckhåll för London, Derby har massor att erbjuda. Peak District, känd för sin natur och friluftsliv, har i många filmer och TV-program, och staden Derby är hjärtat av upptäckten, kreativitet och teknik. Det är en av de snabbast växande städerna i Storbritannien med över £ 1 miljard investeras under de senaste fem åren. Derby är födelseplatsen för teknik och universitetet har långa föreningar med internationella företag som Rolls-Royce, Toyota och Bombardier som tillhandahåller värdefull arbetsprojekt, placeringar och praktikplatser för våra studenter.

University of Derby har en av de högsta anställbarhet priser för någon brittiskt universitet med över 97% av våra studenter utvecklas till vidare studier eller arbete.

Över 85% av våra klasser har färre än 30 elever, och du har tillgång till en personlig handledare när du behöver det. Vi regelbundet samråda med våra elever att förstå deras behov och krav och studenter är representerade på alla de ledande förvaltningskommittéerna.

Kreativt lärande

De flesta av våra kurser är baserade på Markeaton Street, en modern, attraktiv och kreativ miljö. Vi erbjuder ett utbud av yrkesinriktade kurser som uppdateras, relevanta för industrins behov och med stark utbildnings integritet. Vi är i den unika positionen att äga en professionell teater (baserat i centrum av Derby). Samt att ge utmärkt inlärningsmöjligheter för många av våra kurser den ger också en exklusiv utrymme att hålla vårt årets slut examen visar för studenter att visa upp sitt arbete.

Våra kurser i konst, design, teater, musik, fotografi, filmproduktion, mode, teknik och teknik, datorer och matematik är utformade för att utmana och stimulera, att ta fram det bästa hos dig, och se till att du lämnar oss med utmärkta kunskaper en grundlig förståelse av ditt ämnesområde och en erkänd examen redo att utvecklas din karriär.

Du kommer att undervisas av lärare som alla är erfarna yrkesmän med en passion för ämnet som våra studenter hitta smittsam. Du kommer att dra nytta av besökande talare från olika bakgrunder ger en unik inblick i sina kompetensområden.

Stöd för internationella studenter

University of Derby är ett av de få universitet att erbjuda grund- och forskarutbildningskurser som startar i januari för internationella studenter.
Detta är perfekt om du inte vill vänta till september för att starta din kurs.

Universitetets internationella Studentcentrum har röstat "Bäst i landet" av internationella studenter i Storbritannien. De erbjuder hjälp med visum och invandring, engelska språkkunskaper, välfärd, samt att hjälpa dig att bosätta sig i Storbritannien och få nya vänner medan du är här.

Vi ser fram emot att träffa dig snart.

Derby Arts
Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

MPhil / PhD Inom Konst Och Design

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 6 år August 2016 Storbritannien Derby + 1 fler

Vi designar ett individuellt forskningsprogram som passar ditt ämne, och du kommer regelbundet träffa din handledare för vägledning och övervakning av framstegen ... [+]

MPhil / PhD i konst och design

 

Det finns tre vägar till en högre grad:

MPhil Detta är för studenter som vill få en stor kunskap och förståelse för ämnet, och sedan ta disciplin framåt genom ett godkänt program för originell forskning.

Ny sträckning PhD Den nya linjen är för nyutexaminerade akademiker med goda utmärkelser grader som är angelägna att gå vidare direkt till en erfarenhet av forskning. Detta kommer att förbereda dig för en karriär där förmågan att bedriva forskning kommer att spela en nyckelroll.

Traditionella vägen PhD Denna väg innebär ett forskningsprogram som normalt tar tre års heltidsstudier. Du kan välja att ta det på deltid under en period av upp till sex år.Den traditionella vägen möjliggör duktiga och kvalificerade personer med en magisterexamen för att bedriva en självständig forskning utredning av ett valt ämne inom ett område av utredning. ... [-]