University of Derby

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

University of Derby - med fokus på verkliga världen lärande

University of Derby är ett ambitiöst, innovativ och modern universitet med fokus på verkliga världen lärande. Vårt främsta mål är att ge våra studenter med en förstklassig internationell erfarenhet och hjälpa dem att utveckla sina färdigheter för att se till att de lyckas i sin karriär.

Vi rankas i topp 50, på 48: e plats av 119 institutioner, i The Guardian University Guide 2017 och är en topp 10 universitet för undervisningens kvalitet (Times & Sunday Times League Table 2016).

Vi är No1 for International Student stöd för andra året i rad och 81,1% av våra internationella studenter är i en examen jobb eller i vidare studier efter avslutad examen **

Inspirerande anläggningar för inspirerande lärande

Vårt engagemang för verkliga världen lärande innebär att vi kontinuerligt investera i några av de bästa universitets faciliteter du hittar i Storbritannien. Vår unika toppmoderna faciliteter inkluderar ingenjörs labb och fotografiska och musik inspelningsstudior; branschstandard kök och en fin restaurang, insectary, glas hus och observation rum; datorspel sviter, en kommersiell spa; en lag domstol och rätts hus.

Detta är en del av en 150 miljoner £ investeringar i nya anläggningar under de senaste tio åren, inklusive en NHS-standard sjukhussal med kliniska färdigheter och röntgen sviter och nu senast en miljon £ 10,8 sportcenter som innehåller ett gym, studios, squash och badminton domstolar, en inre klättervägg, sprint spår, behandlingsrum och café.

Eleverna har möjlighet att arbeta i dessa unika miljöer för att säkerställa att de får de praktiska praktiska färdigheter och erfarenhet arbetsgivare söker.

Centrum för allt

Derby är Storbritanniens mest centrala staden så det är kärnan i transportnätet också. Detta innebär att det är en blomstrande mångkulturell stad känd för teknik och innovation. Det är därför många globala företag baseras här, till exempel Rolls-Royce, Toyota och Bombardier. Det är en spännande plats att lära och uppleva universitetslivet, ger dig många möjligheter att få praktisk erfarenhet genom praktik och praktik. Det finns ett livligt nattliv med massor av barer, klubbar, restauranger och levande musik för dem som vill ha det, och Peak District National Park ligger nära genom att erbjuda inspirerande natur och spännande utomhusaktiviteter.

Personlig lärande

Eleverna undervisas av passionerade, branscherfarna lärare som har långvariga relationer med ledande arbetsgivare. De kommer att inspirera och stödja mål studenter och erbjuder en personlig erfarenhet av lärande med 1-1 support. Vi har en större personal till elev förhållande än de flesta andra universitet, vilket innebär studenter kommer att få mer dedikerad tid med sina lärare i seminarier och arbetsprojekt. Det är detta tillvägagångssätt som ser våra studenter går vidare för att ta roller med ledande nationella och internationella arbetsgivare, som BBC, Lego och Elemis.

  • I-examen International Student Baramoter Ranking 2015 ** DELHE 2015
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Videoklipp

University of Derby – This is our classroom