University of Leicester, Department of Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Nationalekonomiska institutionen har ett gott rykte för forskarutbildningen. Studera här kommer att hjälpa till att förbereda dig för ett brett spektrum av karriärmöjligheter inom förvaltning, näringsliv eller sektorn för finansiella tjänster, liksom för framtida forskning.

Om institutionen

Nationalekonomiska institutionen vid Leicester har en lång historia. Sedan invigningen 1924 har institutionen varit alltmer framgångsrikt.

Under det senaste treårsgenomsnittet, har vi regelbundet rankas bland de tre bästa ekonomi avdelningar i Storbritannien för övergripande tillfredsställelse studerande bland vanliga traditionella pre-1992 universitet.

Nationalekonomiska institutionen syftar till att ge sina studenter med så mycket stöd och bistånd som möjligt tillsammans med att ge en vänlig och tilltalande miljö, vilket är anledningen till det nyligen har investerat i vissa områden för studenter.

Vår moderna struktur består av över 35 akademiska personal som arbetar på avdelningen, varav 13 professorer och över 50 forskarstuderande. Vi erbjuder 10 grundutbildningsprogram, 5 undervisade forskarutbildningskurser och en forskarutbildning gör Nationalekonomiska institutionen vid University of Leicester en av de största i landet.

Deltids MSc grader

Deltid MSc finansiell ekonomi

CFA Program Partner CFA Institute Institutionen för nationalekonomi är en CFA ® Program Partner CFA Institute.

Deltid MSc Financial Economics Kursen är ett tvåårigt program, och i likhet med årsbok tidsförloppet erbjuder omfattande utbildning i principerna för finansiering, investeringar analys och analytiska metoder för modern ekonomi.

Heltids MSc grader

MSC Bank och finans

Denna grad använder analytiskt förhållningssätt of Economics att utveckla metoder som används i modern bank och finans och en bedömning av deras inverkan på affärsföretag.

MSC affärsanalys och finans

Denna kurs är utformad för studenter som vill tillämpa sina kunskaper i ekonomi för analys av affärsproblem och finans.

Civilekonom

MSc Economics Programmet är avsett för studenter som har en stark bakgrund inom ekonomi. Kursen är avsedd för forskarnivå artikel enbart.

MSc Financial Economics

CFA Program Partner CFA Institute Institutionen för nationalekonomi är en CFA ® Program Partner CFA Institute.

Kursen ger omfattande utbildning i principerna för finansiering, investeringar analys och analytiska metoder för modern ekonomi.

msc finansiell riskhantering

Nationalekonomiska institutionen är en Academic Partner av GARP - Global Association of Risk Professionals.

Kursen vänder sig till dig om du vill utrusta dig med kompetens inom riskledningsmetoder, kvantitativ analys, ekonometri och programmering.

Varianter

Särskilda partnerskapet möjlighet med Lingan University, Hong Kong

En särskild möjlighet att få två MSCs från separata ledande institutioner på två kontinenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Ekonomie Doktor

Campusstudier Heltid Deltid 36 - 78 månader August 2016 Storbritannien Leicester + 1 fler

Doktorander slutföra ett självständigt forskningsprojekt under ledning av en tillsyns lag. Forskningen genomförs normalt under en period av 3 till 3,5 år (heltid) eller 6 till 6,5 år (deltid) maximum. [+]

Hur man ansöker 1. Se till att vi erbjuder PhD tillsyn i det område där du vill arbeta - sök våra medarbetare forskningsintressen 2. Utkast till en forskningsplan som talar om för oss vad du vill forskning, Hur du tänker göra det, och varför det är värt att göra 3. Förbered dina verifikationer - Med din ansökan måste du inkludera bevis på att du uppfyller de akademiska inträdeskraven och de engelska förkunskapskrav: inkluderar alla relevanta certifikat / diplom och utskrifter internationella sökande måste tillhandahålla officiella kopior av deras hela kurs avskrifter inklusive förklaringar av systemen markera används och, om möjligt, en uppgift om deras klass ranking / position i klassen verifikationer inte är på engelska ska vara försedd med en bestyrkt engelsk översättning Du måste också ge kontaktuppgifter till två akademiska (ej personliga) domare som kan kommentera din lämplighet för forskningsprogrammet utbildningsprogrammet 4. Skicka din ansökan online eller ansöka per post Vår Nationalekonomiska institutionen är en forskningsledd avdelning åtagit sig att producera högsta kvalitet stipendium samtidigt som man erkänner den viktiga relationen mellan kvalitet inom forskning och undervisning. Tillsyn och forskningsområden Vi erbjuder handledning av doktorander inom områden som är förenliga med forskningsintressen våra lärare inklusive: Spelteori Mekanism Design Behavioral Economics Industriell organisation Tillväxtteori Offentlig ekonomi Arbetsmarknadsekonomi Politisk ekonomi Economics of Migration Hälsoekonomi PhD Beskrivning Doktorander slutföra ett självständigt forskningsprojekt under ledning av en tillsyns lag. Forskningen genomförs normalt under en period av 3 till 3,5 år (heltid) eller 6 till 6,5 år (deltid) maximum. Ett fjärde år (heltid) eller sjunde år (deltid) eller den återstående delen av detta kan användas för att förbereda avhandlingen för granskning. Examensarbetet skall normalt inte överstiga 80.000 ord och måste göra en originella bidrag till kunskap och innehåller arbete publiceras kvalitet. Uppsatsen ska sedan försvaras i en viva voce (muntlig) granskning innan examen kan beviljas. Behörighet och avgifter Sökande måste ha: en brittisk grund (Kandidat) examen med åtminstone första klass eller övre andra klassens utmärkelser eller motsvarande examen från en erkänd utomlands institution Dessutom måste de sökande visa att de uppfyller universitetets engelska förkunskapskrav. Studieavgifter varierar beroende på den sökandes avgiften status (UK, EU eller internationellt), programtypen (PhD / MPhil eller professionell doktorsgrad), och sättet för studien (heltid eller deltid). [-]

Videoklipp

University of Leicester

Kontakt

University of Leicester, Department of Economics

Adress, rad 1 University Road
LE1 7RH, United Kingdom
Hemsida http://www2.le.ac.uk/departments/economics/postgraduate
Telefonnummer +44 116 252 5113