University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Antropologi bekräftar sitt Topp 10 Position i Guardian University Guide

Den Skolan för antropologi och bevarande har bekräftat sin position som en av de bästa Antropologi avdelningar i Storbritannien tjänar 6: e plats i The Guardian University Guide 2015, behålla vår konkurrenskraft.

Vad våra studenter säger

Våra studenter är en inspirerande grupp människor från hemlandet och utomlands. Vi är glada att vi har en stödjande och samarbetskultur inom skolan som förbättrar elevens erfarenhet och uppmuntrar alla att utmärka sig.

Utveckla våra studenter anställbarhet färdigheter har hög prioritet. Vi erbjuder eleverna de opportunties att utveckla dessa färdigheter genom visade föreläsningar, praktiska erfarenheter och även genom att höra från SAC akademiker.

10 anledningar till varför du ska studera hos oss

Dessa är några av anledningarna till våra elever älskar det här ...

Forskning Led Undervisning

Våra lärare är alla forsknings aktiva forskare som tar med sin specialistkunskap och passion i undervisningssammanhang säkerställa lärande är relevant och stimulerande. Studenterna får kvalitet på undervisningen (som återkoppling student och National Student Survey intygar) och alla föreläsningar ges av vår erfarna akademisk personal.

Goda utsikter till anställning

Den andel av våra studenter som går in anställning eller vidare studier fortsätter att öka; senaste statistik visar 85%. Detta är över det nationella genomsnittet och påverkas direkt av vårt engagemang för att integrera kunskaper söks av arbetsgivare i undervisningen i våra program. Många av våra studenter går vidare till riktigt intressant arbete med sin examen, däribland James Wong, som har sin egen TV-serie, Odla dina egna droger, eller har blivit ledande inom sina områden som Edwin Matokwani (DICE MSc i naturvårdsbiologi) som har nyligen utsetts till generaldirektör för den zambiska Wildlife Authority eller Sarah Pink som är en välkänd akademisk innovatör inom området för visuell antropologi.

Internationella möjligheter

På grund av det goda rykte skolan har internationellt, lockar till sig studenter från 73 länder. Det ger också möjligheter för studenter att genomföra delar av sina studier utomlands. Ett antal av våra program inkluderar år utomlands i Japan, Spanien, USA, Italien, Finland, Tyskland, Nederländerna och Danmark. Andra program omfattar projektarbete, studiebesök, och forskning övervakar: Civilingenjör etnobotanik eleverna tillbringar två veckor i Barcelona; BSc Wildlife Conservation eleverna genomföra 6 veckors forskningsprojekt utomlands (nuvarande destinationer inkluderar Amazonas Peru och södra Afrika) och har möjlighet att ansluta sig till en tropisk fieldcourse till Borneo; och MA socialantropologi, visuell antropologi och antropologi av etnicitet, nationalism och identitet utföra examensarbete fältarbete på platser så långt bort som Columbia, Västbanken Palestina, Cypern och Indien.

Världsledande forskning

I Research Assessment 2001 och 2008 Övningar över 50% av vår forskning bedömdes som "internationellt utmärkt" och en del arbete identifierats som "världsledande". Personal publicerar sin forskning regelbundet, ofta i ledande akademiska tidskrifter inklusive Science och Nature.

Specialist faciliteter, utrustning och resurser

Studenterna gynnas av tillgång till en toppmodern visuell antropologi lab, ekologi fält prövningar området och laboratorium, forskningslaboratorier för etnobotanik, biologisk antropologi och bevarandegenetik samt en elevdator svit. Skolan har nära förbindelser med ett antal externa organisationer som gynnar våra studenter inklusive Powell-Cotton Museum, Royal Botanical Gardens i Kew, Durrell Wildlife Conservation Trust, Internationella unionen för skydd av natur, och Royal Anthropological Institute. Skolan använder också kontakter från hela världen, att föra eleverna tillsammans med renommé praktiker, beslutsfattare och ledande forskare genom seminarium och föreläsningsserie.

Fokus på Excellent Student Experience

Att se eleverna frodas på grund av en stödjande, utmanande och inspirerande upplevelse står högt på dagordningen för skolan. Skolan ger alla elever med ämnesspecifika handledare för att stödja dem med deras akademiska framsteg. Studenterna har regelbundna möten med deras program kallande som odlar starka gruppdynamik och ger möjlighet till svårigheter som ska diskuteras och lösas. Studentrepresentanter sitter också på många av våra kommittéer för att säkerställa elevärenden tas upp och diskuteras. Som svar på feedback studenten i år har vi ökat mängden fritt skrivare kredit, genomfört elektronisk inlämning av kurser, helt förändrad feedback om dokumentationen, och stödde ett nytt tvärvetenskapligt studentledda seminarieserie. Våra forskarstuderande får kvalitet dedikerad tillsyn som vida överstiger våra konkurrenter.

Unika Synergier mellan antropologi och bevarande

Vi inser att människan och naturen är sammankopplade, och detta återspeglas i de många och integrationen av våra intellektuella intressen. Studenterna har möjlighet att studera mellan ämnesområden genom flexibla modul val och att relatera socialt genom vår tvärvetenskapliga seminarieserie.

Dynamic School Community

Våra studenter kommenterar ofta på den starka känslan av gemenskap i vår skola. Studenter och doktorander regelbundet arbetar tillsammans genom stöd seminarier, konsultationer projekt och forskargrupper. Det finns varje vecka seminarier och sociala aktiviteter där personal och elever samlas för samverkan och roligt!

Plats

The Canterbury Campus är vacker! Den fristående campus har utsikt över staden Canterbury och har utmärkta förbindelser till London och Europa. Campuset inkluderar boende, butiker, teater, bio, bibliotek, idrottshall, en nattklubb, massor av matställen och många andra faciliteter.

Erfarna Administrativ support

Studenter tjäna på att betjänas av en mycket erfaren administrativ lag. Den vänliga är tillgänglig varje dag för att stödja studenter och utgör en viktig del av vårt säkra inlärningsmiljö.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Förvaltning Av Biologisk Mångfald Forskning Grader

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 6 år August 2016 Storbritannien Canterbury + 1 fler

PhD & MSc från forskning med ett tvärvetenskapligt och internationellt fokus. Tillhandahålla utbildning för naturvårdare. [+]

PhD & MSc från forskning med ett tvärvetenskapligt och internationellt fokus. Tillhandahålla utbildning för naturvårdare. Den Skolan för antropologi och bevarande vid universitetet i Kent erbjuder unika möjligheter för avancerade studier och utbildning i bevarande och förvaltning av den biologiska mångfalden. Skolan är hem för Durrell Institute of Conservation och Ekologi (DICE), ett ledande internationellt centrum för forskning och utbildning tillägnad bevarandet av biologisk mångfald och ekosystem runt om i världen. Sedan starten 1989 har DICE examen över femtio forskarstuderande, och som med alla sina andra aktiviteter, är en viktig egenskap hos forsknings utbildningsprogrammet inom management biologiska mångfalden sin internationella och tvärvetenskapliga inriktning. De olika forskningsintressen våra lärare kan vi erbjuda handledning av forskning på en mängd olika projekt på olika organismer eller system och i olika miljöer och länder. Därför finns det särskilda forskningsprojekt pågår för att bevara arter, viltvård lag, turism och bevarande samt hållbar användning av biologisk mångfald. Akademiska program En kandidat genomför en akademisk examen ska lämna in en uppsats som visar en förmåga att göra en ursprungliga undersökningen, för att testa en hypotes och förstå sambandet mellan ditt ämnesområde till en bredare kunskap. Dessutom, i fallet med en doktorsexamen, måste avhandlingen lämnas vara ett originella bidrag till kunskap eller förståelse inom utredningen. För en Civilingenjör med forskning och avhandling, En kandidat är registrerad för 1 års heltidsstudier eller två år på deltid, och förväntas producera en avhandling av 30-40,000 ord. För doktorsexamen, är en kandidat registrerad för 4 års heltidsstudier eller 6 år deltid, och förväntas producera en uppsats antingen 80-100,000 ord (i fallet med en samhällsvetenskaplig metod) eller mellan 160 och 250 sidor inklusive diagram (i fallet med en naturvetenskaplig metod). I undantagsfall som vi kommer att överväga ärenden om registrering till en MPhil. Tillsyn Det är viktigt att blivande forskarstuderande identifiera och kontakta en potentiell handledare (via mail) INNAN du göra en formell ansökan. Vi kan inte behandla alla program utan sådan föregående kontakt. Du hittar en lista över potentiella handledare och deras forskningsintressen nedan. Detta ger dig en uppfattning om de många olika projekt, när det gäller forskningsinriktning, artgrupper och geografiskt läge, där vi kan övervaka forskarstuderande. [-]

Kontakt

Marlowe Building

Adress, rad 1 CT2 7NR United Kingdom
Hemsida http://www.kent.ac.uk/
Telefonnummer +44 1227 824689