The University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Samhällsvetenskapliga fakulteten Vid University of Nottingham erbjuder ett varierat utbud av forskarutbildning över skolor inklusive ekonomi; Utbildning; Geografi; Lag; Politik och internationella relationer; och sociologi och socialpolitik.

Ett rykte om hög kvalitet

Vi är en global topp 100 universitet och ett antal av fakultetens skolor är i topp 50 för deras ämnesområde de senaste QS World University Rankings. Vi är också en verkligt global universitet, med campus i Kina och Malaysia.

Studenterna kommer från hela världen för att gå med i vår dynamiska lärande samhälle där vår undervisning stöds av vår världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework (REF) Nottingham rankas 8 i Storbritannien på ett mått på "forskning power", och mer än 97% av forskningen vid universitetet är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till denna forskning som har vittgående konsekvenser för samhället, ekonomin, hälsa och välbefinnande, kultur, allmän ordning och miljön.

En fantastisk plats

Fakultetens skolor bygger på University Park och Jubilee campus i hjärtat av England. 300 hektar University Park betraktas allmänt som en av de vackraste campus i Storbritannien, med en båt sjö och böljande gröna kullar. Det är också bara 10 minuter med buss från den livliga Nottingham centrum, och kommer snart att bli ännu bättre kontakten med färdigställandet av den nya spårvagnsnätet. Jubileums campus har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjö inställning och moderna skulpturer gör det en inspirerande inlärningsmiljö.

En särskild stödnätverk

Vår International Office är här för att hjälpa dig innan du anländer, och kommer också att stödja dig under dina studier. De ger information och stöd på ett stort antal frågor, bland annat internationella kvalifikationer, visum, finans, arbets regler och anpassa sig till livet i Storbritannien.

Vår Centrum för engelska Språkutbildning (Cele) ger kurser före och under dina studier, att utveckla dina språkkunskaper till den nivå som krävs. Vi har också en Karriär och anställbarhet service att erbjuda yrkesvägledning, och en student Services Centre som kan hjälpa dig med några personliga eller akademiska frågor du kan ha.

Real-world lärande

Alla skolor i fakulteten har värdefulla kontakter med näringslivet, och alla våra program utrusta dig med de grundläggande färdigheter och specialistkunskaper som du behöver för att nå dina mål i yrkeslivet. Nottingham är Storbritanniens toppuniversitet för sysselsättningsutsikterna, och du kan vara säker på att du kommer att ta examen med en magisterexamen som är relevant för aktuella frågor och i linje med arbetsgivarnas behov runt om i världen.

Den information som anges på denna webbplats har utarbetats i förväg av läsåret som den är tillämplig. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men förändringar (till exempel till kursinnehåll) kommer sannolikt att inträffa med tanke på intervallet mellan publicering och början av kursen. Det är därför mycket viktigt att kontrollera universitetets webbplats för uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa www.nottingham.ac.uk/pgstudy. När det finns en skillnad mellan innehållet i denna webbplats och universitetets hemsida, innehållet i universitetets hemsida företräde.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Ekonomiska Världar Phd

Campusstudier Heltid August 2016 Storbritannien Nottingham

Den ekonomiska världar forskningstema är en internationellt erkänd forskningskluster inom skolan. Genom sin levande och dynamisk forskningskultur, har forskning som bedrivs inom temat avancerad analys av ekonomiska fenomen i dagens globalisering i ekonomisk geografi och de bredare samhällsvetenskaper. Temat har en utmärkt meritlista att erhålla externa forskningsanslag och doktorander och CASE anställning ... [+]

Ekonomiska världar PhD Den ekonomiska världar forskningstema är en internationellt erkänd forskningskluster inom skolan. Genom sin levande och dynamisk forskningskultur, har forskning som bedrivs inom temat avancerad analys av ekonomiska fenomen i dagens globalisering i ekonomisk geografi och de bredare samhällsvetenskaper. Temat har en utmärkt meritlista att erhålla externa forskningsanslag och doktorander och CASE anställning från källor, däribland ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, The British Academy och The Leverhulme Trust. Forskningen präglas av utvecklingen av innovativa teoretiska ansatser till ekonomiska som är anpassade till de kulturella, politiska och sociala dimensioner i det ekonomiska livet. Detta i kombination med ett starkt engagemang för strikt empirisk forskning med hjälp av en rad olika metoder. Denna forskningsagenda formas genom fyra relaterade teman: Pengar Kunskap Kroppar Värde De nyckelpersoner i detta tema är: Andrew Cook, Louise Crewe, Shaun franska, Sarah Hall (temaledare), Andrew Leyshon och Adam Swain. Tre Särskilda Professorer är förknippade med detta tema: Donald McNeill (University of Western Sydney), Jamie Peck (University of British Columbia) och Michael Samers (University of Kentucky). Temat har också en mycket levande gemenskap av postdoktorala forskarassistenter och forskarstuderande. Den är värd en framgångsrik lärde Masters civilingenjörsutbildningen kopplad till University of Nottingham ESRC Doctoral Training Centre; Ekonomi, Space and Society. Se våra forskningselevprofiler och en del av våra elevers nyligen avslutade doktorandprojekt. Faciliteter Varje student är försedd med sin egen skrivbordsutrymme och en bärbar dator, och har tillgång till de bredare universitets computing och bibliotekslokaler. Kopiering och telefoniutrustning finns också. Varje elev har normalt två forskarhandledare inifrån skolan. Skolan har en etablerad forskning utbildningsprogram för nya doktorander, som syftar till att införa forskare till viktiga intellektuella diskussioner inom sitt område, och att ge grundläggande överförbara forskning färdigheter. Doktorander integreras i forskarsamhället i skolan genom att delta i forskningsseminarier som ges av besökande talare och workshops forsknings ges av medlemmar i skolan. Det finns en aktiv forskar forskargrupp i vart och ett av skolans fyra viktiga forskningsområden. Studenter ha höga nivåer av stöd. Forskarstuderande är inrymda i skolan och är försedd med nödvändig utrustning för sitt arbete, bland annat en dator. De är försedda med en årlig minimistöd bidrag på £ 500 och uppmuntras att ansöka om ytterligare skola och universitet finansiering, exempelvis för deltagande i konferenser. Masterstudenter har tillgång till skollokaler, bland annat datorlaboratorium och resurscentrum. [-]

Kulturella Och Historiska Geografi Phd

Campusstudier Heltid August 2016 Storbritannien Nottingham

Kulturella och historiska geografi är en distinkt, internationellt kända forskningstema inom skolan. Forskning inom detta område formas av och har format, bredare utvecklingen inom konst, humaniora och samhällsvetenskap. Forskning kombinerar ihållande engagemang med empiriskt material med engagemang för teoretisk innovation, och visar den geografiska och historiska mångfald av ämnet med ... [+]

Kulturella och historiska geografi PhD Kulturella och historiska geografi är en distinkt, internationellt kända forskningstema inom skolan. Forskning inom detta område formas av och har format, bredare utvecklingen inom konst, humaniora och samhällsvetenskap. Forskning kombinerar ihållande engagemang med empiriskt material med engagemang för teoretisk innovation, och visar den geografiska och historiska mångfald av föremål med kulturell och historisk geografi. Forskningsagendan i kulturella och historiska geografi har formats av tre sammanhängande teman: Kulturer av Landskap Historiska Geographies av Empire, miljö och hälsa Historier av geografiska och miljökunskap Forskning bedrivs i kulturella och historiska geografi har finansierats av stora utmärkelser från AHRC, ESRC, Wellcome Trust, Leverhulme Trust, British Academy, Alexander von Humboldt-stiftelsen, Paul Mellon Centre, Carnegie Trust och DEFRA. Det temat lockar ett stort antal av hög kaliber doktorander, med finansieringskällor inklusive AHRC och ESRC. Forskningsmiljön förstärks av en forskningstema seminarieserie, och värd för ett antal besökande internationella forskare. Faciliteter Varje student är försedd med sin egen skrivbordsutrymme och en bärbar dator, och har tillgång till de större universitets computing och bibliotekslokaler. Kopiering och telefoniutrustning finns också. Varje elev har normalt två forskarhandledare inifrån skolan. Skolan har en etablerad forskning utbildningsprogram för nya doktorander, som syftar till att införa forskare till viktiga intellektuella diskussioner inom sitt område, och att ge grundläggande överförbara forskning färdigheter. Doktorander integreras i forskarsamhället i skolan genom att delta i forskningsseminarier som ges av besökande talare och workshops forsknings ges av medlemmar i skolan. Det finns en aktiv forskar forskargrupp i vart och ett av skolans fyra viktiga forskningsområden. Studenter ha höga nivåer av stöd. Forskarstuderande är inrymda i skolan och är försedd med nödvändig utrustning för sitt arbete, bland annat en dator. Studenter är försedda med en årlig minimistöd bidrag på £ 500 och uppmuntras att ansöka om ytterligare skola och universitet finansiering, exempelvis för deltagande i konferenser. Masterstudenter har tillgång till skollokaler, bland annat datorlaboratorium och resurscentrum. [-]

Miljömässiga Och Geomorfologiska Vetenskap Phd

Campusstudier Heltid August 2016 Storbritannien Nottingham

Detta tema är ledande forskning inom jord och miljösystem över ett intervall av rumsliga och tidsmässiga skalor. Vi undersöker mönster och processer inom biosfären, atmosfären, hydrosfären och litosfären att dra slutsatser om dåtid, nutid och framtida förändringar. Vi är banbrytande banbrytande teknik för insamling geovetenskap uppgifter, analys och kunskapsöverföring. Med stöd av state-of-the-art laboratorier och information ... [+]

Miljö- och Geomorfologiska vetenskaper PhD Detta tema är ledande forskning inom jord och miljösystem över ett intervall av rumsliga och tidsmässiga skalor. Vi undersöker mönster och processer inom biosfären, atmosfären, hydrosfären och litosfären att dra slutsatser om dåtid, nutid och framtida förändringar. Vi är banbrytande banbrytande teknik för insamling geovetenskap uppgifter, analys och kunskapsöverföring. Med stöd av state-of-the-art laboratorier och informationssystem, vi engagerar oss i grundforskning och tillämpad forskning med ett starkt fokus på resurs- och miljöledning, biologisk mångfald, riskminimering och återställande av ekosystem. Fyra underteman sammanfatta vår utbud av aktiviteter: Biogeography Återuppbyggnad av miljön Informatik Vattenresurser Forskarstuderande är starkt integrerade i vår forskning, bidrar i alla verksamhetsområden och återspeglar den internationella omfattningen av vårt arbete. Medlemmarna i detta tema deltar i NERC finansieras ENVISION DTP, den gemensamma Nottingham-BGS Centrum för miljögeokemi och universitetets Centrum för miljö. Faciliteter Varje student är försedd med sin egen skrivbordsutrymme, och har tillgång till skolans Graduate Computing Laboratory och de bredare universitet computing och bibliotekslokaler. Kopiering och telefoniutrustning finns också. Varje elev har normalt två forskarhandledare inifrån skolan. Skolan har en etablerad forskning utbildningsprogram för nya doktorander, som syftar till att införa forskare till viktiga intellektuella diskussioner inom sitt område, och att ge grundläggande överförbara forskning färdigheter. Doktorander integreras i forskarsamhället i skolan genom att delta i forskningsseminarier som ges av besökande talare och workshops forsknings ges av medlemmar i skolan. Det finns en aktiv forskar forskargrupp i vart och ett av skolans fyra viktiga forskningsområden. Studenter ha höga nivåer av stöd. Forskarstuderande är inrymda i skolan och är försedd med nödvändig utrustning för sitt arbete, bland annat en dator. De är försedda med en årlig minimistöd bidrag på £ 500 och uppmuntras att ansöka om ytterligare skola och universitet finansiering, exempelvis för deltagande i konferenser. Masterstudenter har tillgång till skollokaler, inklusive den nya datorlaboratoriet och resurscentrum. [-]

Miljö Och Samhälle Phd

Campusstudier Heltid August 2016 Storbritannien Nottingham

Detta forskningstema fokuserar på kompetens utvecklas inom School of Geografi Miljö och samhälle forskningstema. Forskning av medlemmar i detta tema fokuserar på ämnen på miljö samhället gränssnitt i olika geografiska sammanhang och skalor. Arbetet på detta forskningstema har fokuserats på fyra nyckelområden: hållbar storstad och landsbygd Land Management (inklusive arbetet med värdering miljö- och ... [+]

Miljö och samhälle PhD Detta forskningstema fokuserar på kompetens utvecklas inom School of Geografi Miljö och samhälle forskningstema. Forskning av medlemmar i detta tema fokuserar på ämnen på miljö samhället gränssnitt i olika geografiska sammanhang och skalor. Arbetet på detta forskningstema har fokuserats på fyra nyckelområden: Hållbar landsbygdsutveckling och Urban Land Management (inklusive arbetet med miljö värderings- och ekosystemtjänster som centrumet för miljöledning) Farming, livsmedel och skogsbruk Hållbar användning och förvaltning av vatten Hälsa och miljö Det arbete som utförs i detta tema finansieras av många organisationer, inklusive ESRC, EPSRC, NERC, miljöbyrån, EU, Defra, Natural England, Europeiska miljöbyrån, Leverhulme Trust och industri. Tema medlemmarna agerar som rådgivare till Storbritannien Myndigheter (EA / Defra, DFID, CSL), internationella organ och utvecklingsorganisationer (FN, Världsbanken, EES, EU: s gemensamma forum, SDC och Internationella utskottet för förorenad mark) och spela ledande roller i yrkesorganisationer (t.ex.. SILC och Geological Society) och lärda sällskap (RGS IBG). Koncernen är verksam i tvärvetenskaplig forskning både inom och utanför universitetet. Faciliteter Varje student är försedd med sin egen skrivbordsutrymme och en bärbar dator, och har tillgång till de bredare universitets computing och bibliotekslokaler. Kopiering och telefoniutrustning finns också. Varje elev har normalt två forskarhandledare inifrån skolan. Skolan har en etablerad forskning utbildningsprogram för nya doktorander, som syftar till att införa forskare till viktiga intellektuella diskussioner inom sitt område, och att ge grundläggande överförbara forskning färdigheter. Doktorander integreras i forskarsamhället i skolan genom att delta i forskningsseminarier som ges av besökande talare och workshops forsknings ges av medlemmar i skolan. Ett levande seminarieserie uppmuntrar doktorander att dela aktuella forskningsresultat och utveckla nya dagordningar med stöd från akademiska kollegor. Studenter ha höga nivåer av stöd. Forskarstuderande är inrymda i skolan och är försedd med nödvändig utrustning för sitt arbete, bland annat en dator. De är försedda med en årligt stöd bidrag på £ 500 och uppmuntras att ansöka om ytterligare skola och universitet finansiering, exempelvis för deltagande i konferenser. Masterstudenter har tillgång till skollokaler, inklusive resurscentrum. [-]

Nationalekonomi Phd

Campusstudier Heltid August 2016 Storbritannien Nottingham

Den Nottingham Högskolan har ett internationellt rykte för forskning och vetenskap av högsta kvalitet. Skolan främjar en aktiv forskningsmiljö som främjar samarbete forskningsanknytning, både inom och utanför universitetet. Skolan stöder ett antal forskargrupper som täcker hela skalan av ekonomisk teori och tillämpad ekonomi och ekonometri ... [+]

Ekonomi PhD Den Nottingham Högskolan har ett internationellt rykte för forskning och vetenskap av högsta kvalitet. Skolan främjar en aktiv forskningsmiljö som främjar samarbete forskningsanknytning, både inom och utanför universitetet. Skolan stöder ett antal forskargrupper som täcker hela skalan av ekonomisk teori och tillämpad ekonomi och ekonometri. Påbyggnads forskningsprogrammet ger studenterna möjlighet att studera ekonomi till forskarnivå med sakkunnig ledning och ytterligare forskarutbildning. Programmet består av en kombination av undervisade kurser och övervakad oberoende forskning som leder till slutförandet av en doktorsavhandling. Fem stora forskningscentra är värd i skolan: Centrum för forskning i ekonomisk utveckling och internationell handel (KREDIT) koncentrerar sig på forskning i den ekonomiska politiken i utvecklingsländerna, särskilt eftersom de hänför sig till internationell handel, fattigdom, bistånd, jordbruk och råvarumarknaderna . Centrum för globalisering och ekonomisk politik (GEP) forskning är inriktad på ekonomisk analys av sambanden mellan förändringar i de internationella handelsmönstren, gränsöverskridande investeringar och produktion, internationell reglering och arbetsmarknadsutfall. Centrum för beslut forskning och experimentell ekonomi (Cedex) bedriver forskning i individuella och det strategiska beslutsfattandet genom att använda en kombination av teoretiska och experimentella metoder. På teorin sidan, medlemmar av centrumets utreda individuella val under osäkerhet, kooperativ och icke-kooperativa spelteori, liksom teorier om psykologi, avgränsas rationalitet och evolutionär spelteori. Centrumet har en egen experimentell laboratorium, och dess medlemmar har ansökt experimentella metoder inom områdena offentlig ekonomi, individuella val enligt risk och osäkerhet, strategisk samverkan, och utförandet av auktioner, marknader och andra ekonomiska institutioner. Den Granger Centrum för Tid Serie Econometrics bildades i december 2006 vid universitetet i Nottingham School of Economics att tillhandahålla ett forskningsforum för utveckling och spridning av ny forskning initiativ i både teoretisk och tillämpad tidsserier ekonometrisk analys, inklusive paneldatametoder. Centrumet är uppkallat efter professor Sir Clive Granger som ett erkännande av både hans ovärderliga bidrag till disciplinen tidsserie ekonometri och hans långa samarbete med University of Nottingham. Centrum för finans och kreditmarknaderna (CFCM, tidigare Experian Centrum för Ekonomisk Modelling), grundades 2000 i Handelshögskolan vid University of Nottingham. Forskningscentret är inriktad på ett antal specifika frågor som hushållens och företagens skuldsättning; standard på skuld, och på den bredare frågan om driften av kreditmarknaderna. Projekt hushållens skulder, standard och efterskott utnyttjar publiceras hushållens mikrodata från Storbritannien och USA finns en rad projekt på driften av kreditmarknaderna som undersöker överföringsmekanismer i den monetära sektorn och åtgärder för företagens och hushållens kreditbegränsningar till följd av penningpolitiken . Centrumet har också, sedan starten, hade ett intresse av ekonometrisk prognoser. Skolan har starka forskargrupper inom mikroekonomisk teori, som arbetar på spelteori, offentlig ekonomisk teori och sociala val; i makroekonomi med intressen, inbegripet penning och tillväxtekonomi; och i arbetsmarknadsekonomi med arbetet på löneskillnaderna, justering arbetsmarknaden och incitament arbetskraftsutbudet. Hälsoekonomiska forskargruppen länkar till School of Public Health i Medical School. Nya publikationer och nuvarande forskningsintressen omfattar utvärdering hälsotillstånd och tillgång till hälso- och sjukvård. Arbetsvillkor Studievanor är en fråga för individuella preferenser och skolan har ingen önskan att lagstifta i denna fråga. Skolan har dock känner att forskarstuderande gynnas av nära integration med personal och andra doktorander, och för detta ändamål försöker ge studie boende inom eller nära skolan. Normen är att studenterna att ockupera en Carrel i en av flera rum som delas med andra forskarstuderande. Dessa ger ett skrivbord, plats för en dator, bokhyllor och en arkivskåp. Dator faciliteter Forskarstuderande är försedda med en dator, fullt tillräckligt för att deras forskningsbehov och för personligt bruk. De datorer stöder vanliga Windows ordbehandling och kalkylblad paket, samt ett brett utbud av specialiserade statistiska, matematiska och programmering av applikationer. Alla datorer är kopplade till skolan intranät och till Internet. Forskningsstöd Alla forskarstuderande är skyldiga att ta doktorsexamen lärde modulen i Year One och att delta i sådana undervisade kurser som skolan och deras handledare kräver oftast i sin första studieåret. Forskarutbildningen, som dessa kurser är å ena sidan, normalt tar 60% av studentens tid (90 poäng), medan resten ägnas åt förberedelser av hans / hennes forskningsämnet. Studenter med en magisterexamen från ett universitet som har ESRC forskarutbildning erkännande kommer vanligtvis att vara befriad från de undervisade kurser som motsvarar dem som vidtagits i sin mastersprogram. De med en MA / MSc från andra universitet kan, efter beslut i skolan, ges undantag från vissa undervisade kurser. I alla fall, kommer studenterna att krävas för att ta kurser som är specifika för deras forskningsområde och där de inte bedöms ha haft adekvat utbildning före inresan. Det finns ett antal universitets stödtjänster för att hjälpa dig under din tid på Nottingham och utanför. Studentkåren är en särskilt viktig källa till stöd. [-]

Politik Och Internationella Relationer MPhil / PhD

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Skolan erbjuder MPhil och PhD tillsyn inom de flesta ämnesområden Politik och internationella relationer. Forskarutbildningen är uppbyggd kring en vecka symposium. De forskningsintressen skolpersonal faller huvudsakligen inom ... [+]

Politik och internationella relationer MPhil / PhD Skolan erbjuder MPhil och PhD tillsyn inom de flesta ämnesområden Politik och internationella relationer. Forskarutbildningen är uppbyggd kring en vecka symposium. De forskningsintressen skolpersonal faller främst inom följande områden: Asien-Stillahavsområdet Skolan är värd för University Institute of Asia-Pacific Studies (IAP). Fyra viktiga teman har identifierats för koncentrerat aktivitet: val, politisk kommunikation, sociala rörelser och säkerhetsfrågor. Europa och europeisk integration Arbetet för Centrum för studier av styrelseformerna i EU (CSEG) fokuserar på tre områden - den institutionella utformningen av den europeiska säkerheten, representation och politiska partier, och arbetsmarknadsrelationer. Centrum forskning fokuserar på kärn chefer, arbetsmarknaderna, politiska partier och icke-statliga organisationer. En av centrumets huvudsyften i framtiden är att främja ytterligare gemensamma projekt med europeiska partners. Demokratisering och Regime Transition Arbetet med övergångar till demokrati i förhållande till en rad europeiska och andra länder åtföljs av stora forsknings på institutionell design, statens kapacitet och den politiska processen, politisk korruption och arten av den moderna staten. Annat arbete, såsom fredsbevarande, det civila samhället och de mänskliga rättigheterna under omständigheter av regimen övergång är ett centralt tema i detta forskningsområde. Det finns också jämförande forskning om "misslyckade stater" barns rättigheter, demokratisering och sociala rörelser. Diplomati och internationell säkerhet Skolan har ett populärt MA i diplomati och en MA i International Security och terrorism. Flera medlemmar av personalen undervisa och forskning inom dessa områden och vi välkomnar forskning studenter som är intresserade av att arbeta inom dessa områden. Särskilda kompetensområden anglo-amerikanska relationerna, diplomatiska historia, hemlig intelligens, relationer säkerhet och orsakerna till krig, fred och neutralitet. Samtida politisk teori Denna grupp har specialiserat sig på europeiska och nordamerikanska samtida politiska tänkande. Ämnen inkluderar arbete med ekologisk tanke, feministiskt utopiska tanken, avsiktliga samhällen, lika möjligheter och social teori och välfärdsstaten. Enskilda tänkare som omfattas är Agnes Heller, Jacques Lacan och John Rawls. Det finns en stark betoning på gränssnittet med socialpolitik och den offentliga förvaltningen, med arbete på medborgarskap, gräsrotsaktivister, den Nya Högern, roll tankesmedjor och politiska rådgivare i nationellt och internationellt perspektiv, BSE och bio-risk. Global rättvisa och sociala rörelser Centrum för studier av sociala och global rättvisa utlyser doktorsavhandling inom den globala civila samhället, nya former av demokratiskt deltagande och den närbesläktade framväxten av nya sociala rörelser och deras kamp mot den nyliberala globaliseringen. Brittisk politik Med Philip Cowley, Andrew Denham och Steven Fielding, tre ledande forskare i brittisk politik, är School of Politik och internationella relationer är en idealisk plats för forskarutbildning inom området. Framför allt vi uppmuntrar projekt på brittiska politiska partier, val partiledningen, parlamentsledamöter på Westminster och reformera den offentliga sektorn. VARAKTIGHET Tre år på heltid eller sex års deltids plus ett år att skriva upp på heltid eller två år att skriva upp på deltid. Områden för tillsyn Institutionen för politik och internationella relationer är stolt över sin breda kompetens för att övervaka doktorand ämnen som omfattar de tre stora delområden av jämförande politik, internationella relationer och politisk teori. IT-utrustning Utöver de IT-resurser som tillhandahålls av universitetet, erbjuder skolan alla heltids forskarstuderande registrerade skolan sin egen arbetsyta i rum avsedda för användning av forskarstuderande. Studenterna ges dator, utskrift och kopiering anläggningar och får en generös utskrift och kopiering ersättning. Colloquium Skolan driver en vecka symposium för forskarstuderande som ger studenterna möjlighet att presentera sitt arbete framför andra forskarstuderande och personal med liknande forskningsintressen till sina egna. Forskningsseminarier Skolan driver forskningsseminarier för personal och forskarstuderande. Forskarstuderande uppmuntras att bli medlemmar i en eller flera av skolans forskningscentrum. De forskningscentra erbjuda ett komplett program av seminarier, läsecirklar, föredrag och konferenser. Undervisningserfarenhet Med tanke på en eventuell framtida karriär inom akademin är forskarstuderande uppmuntras att genomföra några grundutbildningen i sin andra och / eller tredje året av forskarutbildning. Universitetets Graduate School driver utbildningar med anknytning till undervisning - studenter som vill lära ombeds att delta i ett antal av dessa under deras första år av forskar forskningsstudie. [-]

Sociologi Och Socialpolitik Phd

Campusstudier Heltid Deltid 3 - 6 år August 2016 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Skolan har en stark och levande gemenskap av forskarstuderande. Vi är stolta över att vara en plats för kreativitet och innovation inom och över våra forskningsområden expertis och är dedikerade till att utveckla våra studenters forskning färdigheter, kompetens och karriär i en stödjande och kollegial miljö ... [+]

Sociologi och socialpolitik PhD Skolan har en stark och levande gemenskap av forskarstuderande. Vi är stolta över att vara en plats för kreativitet och innovation inom och över våra forskningsområden expertis och är dedikerade till att utveckla våra studenters forskning färdigheter, kompetens och karriär i en stödjande och kollegial miljö. Våra forskarstuderande uppmuntras att delta i skolans akademiska livet och att arbeta med forskningsgrupper, center och institut som speglar deras forskningsområde. Skolan stöder forskar tidskrift och konferens - Fråga. Vårt forskarutbildningen är erkänd av Vetenskapsrådet (ESRC) genom Doctoral Training Centre ekonomiska och sociala, som erbjuder både en-plus-tre grader och tre år grader. För ett plus tre väg, studenterna genomföra en första året av Research Methods utbildning, vilket leder till en MA före framåt för att utveckla sin huvudsakliga forskningsinriktning. Vi erbjuder handledning i kriminologi, allmän ordning, naturvetenskapliga och tekniska studier, socialpolitik och administration, socialt arbete och sociologi. Program och förkunskapskrav Alla ansökningar ska göras via den sökande portalen. Eleverna kan studera för tre år på heltid eller upp till sex år på deltid med posten i antingen september eller januari. Sökande, till vilka vi kan göra ett erbjudande kommer att intervjuas personligen eller per telefon av en blivande handledare. De sökande måste ha åtminstone en övre andra klass (2: 1) eller motsvarande, och en magisterexamen med ett genomsnittsbetyg på minst 60%. Internationella studenter måste också ha ett av följande engelska språktest: IELTS 7,0 (inte mindre än 6,0 i någon del) TOEFL iBT (100 med inte mindre än 21 på att lyssna och skriva, 22 i läsning, 23 tala) Cele presessional kurs slutliga bedömningen av "Väl Godkänd" Faciliteter Avancerad forskning utbildning, inklusive kvalitativa och kvantitativa metoder och filosofi samhällsvetenskap Ett omfattande program för kunskapsbaserad utbildning Hög tillsyn kvalitet; varje elev tilldelas två handledare Regelbundna, oavbruten, enskilda tillsyns sessioner Täta omdömen och feedbacken framsteg Välutrustad arbetsbaser, med tillgång till telefon, fax, e-post och on-line bibliografiska faciliteter Tillgång till uppdaterad datoranläggningar En livlig forskning kultur med utmärkta nationella och internationella nätverk [-]

Kontakt
Besöksadress
The Faculty of Social Sciences,
Law and Social Sciences Building,
University of Nottingham,
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB