Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School är en topp 30 brittiska Business School, åtagit sig att kvalitet genom att tillhandahålla världsklass masterprogram inklusive Kent MBA. Rankat 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, erbjuder vi en framstående verksamhet utbildning med goda sysselsättningsmöjligheter och studerande erfarenhet.

Utbildning

Kent Business School har över 25 års erfarenhet av att leverera affärs utbildning på en topp 20 brittiska universitet. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi rankas 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, och har en hög för standarden på vår undervisning och student tillfredsställelse. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.

Stipendier & Finansiering

Business School erbjuder en Early Bird rabatt 10% för ansökningar inlämnade och godkända före den 31 mars 2015. Vi erbjuder även andra exklusiva stipendier och stipendier för våra doktorander efter ansökan.

University of Kent har vidare finansieringsalternativ tillgängliga. Använd universitetet guide till ekonomiskt stöd som en grund för din forskning i hela skalan av finansieringsmöjligheter.

Plats

Storbritannien är en populär plats för att studera, och KBS är särskilt väl beläget i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en stad-break destination för alla som tycker om konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campus sig ligger i skogar, och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafiken är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning & fakulteten

67% av vår verksamhet och förvaltning forskning betyget "internationellt utmärkt" eller "världsledande" * 2. Vi värd många externfinansierad forskningsprojekt med hög profil partners. Nya och aktuella exempel innefattar Ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och även en trevlig miljö för social och kulturell engagemang. Det finns stöd för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk Information om visum, språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir en student att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatning av internationella studenter till lärandet. Business är global, och så är vår prognos.

Information för brittiska studenter

Studerar för en affärs Masters är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om heltid eller deltid, studera affärer på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och låter affärs utövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business skolor presterar exceptionellt bra för karriär * 3:

  • 19 i Storbritannien for Business, Management & Marketing examen studenternas karriär
  • 19 i Storbritannien för Ekonomi & Finans examen studenternas karriär
  • 91% av våra doktorander är överens om att de mår bättre förberedda för deras framtida karriärer och att deras kurs intellektuellt stimulerande * 4.

Gå KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

  • * 1 Tiderna / Sunday Times University Guide 2015
  • * 2 Forskning Excellence Framework, 2014
  • * 3 Guardian University Guide 2015
  • * 4 Forskarutbildning visade Student Experience Survey (PTE: er) 2014

University of Kent utöver de finansieringsprogram som finns inom denna skola, erbjuder andra forskarutbildning Finance grader genom sin Centrum för finans ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt höga krav på arbetsgivare, finansiärer och beslutsfattare angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Forskning Grader - Ma, MPhil Och Doktorsexamen

Campusstudier Heltid Deltid August 2016 Storbritannien Canterbury

The Business School har nyligen gjort viktiga utnämningar på hög akademisk nivå konsolidera vår internationella expertis inom följande områden. [+]

The Business School har nyligen gjort viktiga utnämningar på hög akademisk nivå konsolidera vår internationella expertis inom följande områden: * Redovisning och finansiering * Industrial Relations * Management * Företagsledning * Marknadsföring * Operativ forskning

MA, MPhil och doktorsexamen är tillgäng BLE i de flesta av ovanstående områden eller i det allmänna ämnesområdet "Management".

 

Mångfalden av personalens intressen erbjuder ett brett utbud av möjligheter till forskning för doktorander i Business School. Det är möjligt för forskning grader som skall utföras på både hel-och deltid. Under acceptabla förhållanden kan forskningsstudier bedrivas utomlands. Det förutsätts att alla registrerade studenter kommer att genomföra egen forskning inom det valda ämnet och att det arbete som utförts kommer att vara publicerbara standard antingen i form av vetenskapliga artiklar eller akademiska böcker. Alla forskarstuderande tilldelas handledare som de förväntas ha nära intellektuella relationer. De förväntas delta forskning seminarier både inom Business School och University. De är också uppmuntras att delta i relevant akademiska konferenser och, i deras slutliga forskning år, att erbjuda papper på dessa. Alla nyregistrerade studenter förväntas delta i ett program för forskarutbildning. Denna består av: * Ett antal forskningsmetoder kurser som ges inom Samhällsvetenskapliga fakulteten. Universitetet i Kent är känd för styrkan i dess samhällsvetenskaplig forskning i allmänhet och i specialiserade områden som etnografisk forskning eller ekonometri * Ett strukturerat program för kurser i både den grundläggande teorin för förvaltning och specialisthantering ämnen relaterade till din forskning. * En omfattande forskningsprogram seminarier inom Samhällsvetenskapliga fakulteten * Stöd färdigheter baserade kurser inom områden som statistik, datorer, elektronisk litteratursökning och språk. ... [-]


Videoklipp

Welcome Video

Kontakt
Besöksadress
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB