Durham University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Erfarenhet och kompetens: Durham Business School är en integrerad del av Durham University, och en av de etablerade längsta handelshögskolorna i Storbritannien. Tillsammans kombinerar vi akademisk excellens, internationellt klassade forskning och superb student stödtjänster för att ge studenterna den allra bästa företag utbildning.

&nbsp

Mångfald: Vårt mål är att utveckla internationella företagsledare kunna verka i en tvärvetenskaplig, mångkulturella, globala affärsvärlden. Skolans mångfald och internationell status återspeglas i elevens intaget, med över 90 nationaliteter över undervisade program. Vi har mer än 1.000 studenter som studerar för en MBA vid varje given tidpunkt.

&nbsp

Ackreditering:


Durham Business School är en av ett litet, elitgrupp av institutioner över hela världen som är ackrediterade av alla de tre stora ackreditering business school organ - AACSB, AMBA och EQUIS. Denna framgång är ett bevis på kvaliteten i skolan och ger dig extra säkerhet om att Durham Business School och dess program noggrant har testats och visat sig vara av hög kvalitet som krävs av dagens proffs.

&nbsp

Ranking:

-Financial Times europeiska handelshögskolor (december 2009): 25 i Europa, 9: ai Storbritannien

-Financial Times Global MBA (januari 2010): 12 i Storbritannien, 74. I världen

-Economist som MBA (september 2009): 8: e i Storbritannien, 53. I världen

-Financial Times Executive MBA (oktober 2009): 10 i Storbritannien, 6: ai Storbritannien för forskning

-Financial Times Top 40 Distansutbildning MBA-programmet

-Financial Times Masters in Management Ranking (2009): 7 i England

-Financial Times magisterexamen i ekonomi program (2009): Införandet av 8 Durham masters (notering, inte rangordning)

&nbsp

Forskning:

&nbsp

Durham Business School är en internationellt erkänd forskning-ledda handelshögskola som röner stort externa forskningsmedel. I det senaste HEFCE Research Assessment Exercise (RAE), 95% av skolans forskning produktion bedömdes vara av internationell kvalitet och ovan.

&nbsp

Nätverk:

&nbsp

Durham Business School har omfattande länkar inom både näringslivet och den akademiska världen. Vi har nyligen arbetat med organisationer i Storbritannien, såsom Halifax Bank of Scotland AMEC och Formica samt företag på kontinenten och Asien.

&nbsp

För närvarande har vi akademiska partners i Kina, Japan, Korea, Hong Kong, Tyskland, Frank, Italien och Sydafrika.

&nbsp

Alumni:

&nbsp

Betjänar mer än 11.000 alumner i över 100 länder, underlättar Agora globala nätverk för överföring av vänskap och anslutningar företag ut från klassrummet till sociala och professionella kretsar över hela världen. Servering alumner och nuvarande studenter, är Agora: s globala nätverk en inkluderande, mångfaldigt samhälle som sitter mycket i hjärtat av den "Durham Experience".

&nbsp

Dessa är bara några av anledningarna till Durham Business School är en av de ledande handelshögskolorna i Storbritannien och Europa, och första val för många studenter vill förbättra både sin verksamhet kunskaper och färdigheter, samt deras karriärmöjligheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Kontakt
Besöksadress
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

Durham, England, DH1 3LB GB