EU Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EU Business School

EU-gruppen (EU) är ett nätverk av professionellt ackrediterade, mångkulturellt, höga handelshögskolor etablerade i 1973. Vi har campus i Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Munich och på nätet. Förutom små, dynamiska klasser som erbjuds på engelska, EU-studenter också njuta av en global miljö och samtidigt få det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner.

1

EU erbjuder olika program i grunden, kandidat (BBA / BA / BSc), master (MSc / MBA) och forskar (DBA) nivåer, både på plats och på nätet. Våra majors inkluderar företagsekonomi; Kommunikation & Public Relations; Fritid & Tourism Management; Näringsliv Ekonomi; Sports Management; Internationella relationer; Företagande; och E-Business bland andra.

EU Group program är ackrediterade av Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP) och International Assembly för Collegiate Business Education (IACBE), erkänts av rådet för högre utbildning ackreditering (Chea). Vi håller också International Quality ackreditering (IQA) som utfärdades i Central- och Östeuropa Management Development Association (CEEMAN). Dessutom har EU-gruppen erkänts av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkning inriktad mot vuxna vidareutbildning. Officiella kvalifikationer erbjuds på kandidat-, avancerad nivå med våra brittiska partner, offentliga universitet som erkänns av Naric och granskas av QAA.

1

EU har ett globalt nätverk av campus, och vi uppmuntrar studenter att delta i utbytesmöjligheter inom EU och med partnerinstitutioner i Spanien, Schweiz, Tyskland, USA, Kina, Storbritannien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland bland andra.

Vår 100+ nationalitet genomsnitt ger eleverna en verkligt mångkulturell inlärningsmiljö och utmärkta möjligheter till nätverkande.

1

Alla kurser ges av högt kvalificerade lärare med en mängd praktisk erfarenhet inom sina områden. EU: s höga kaliber fakulteten består av heltids akademiker med doktorsexamen samt deltids instruktörer som också är aktuella medlemmar av det internationella professionella samfundet. De har erfarenhet som entreprenörer, konsulter och företagsledare. Denna kombination av akademiska världen och näringslivet stödjer en unik och exceptionell kvalitet lärande. EU fakultet arbetar med elever på individuell basis för att skapa ett kooperativ och omtänksam inlärningsmiljö där mänskliga värden blomstra. Vi erbjuder studentinriktade, flexibla och personliga utbildningsprogram för alla elever.

Vår pragmatiska inställning till erfarenhets företag utbildning, med tonvikt på fallstudiemetod, har visat sig effektivt förbereda studenterna för ledande positioner i det moderna näringslivet.

1
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

DBA

Doktorsexamen I Business Administration

Campusstudier Heltid September 2017 Schweiz Genève Montreux Spanien Barcelona + 2 fler

EU doktorsexamen i Business Administration Programmet bygger på en effektiv kombination av kurser, seminarier, professionella bostäder, forskningsrapporter och en slutlig avhandling. [+]

Doktorsexamen i Business Administration

 

EU doktorsexamen i Business Administration Programmet bygger på en effektiv kombination av kurser, seminarier, professionella bostäder, forskningsrapporter och en slutlig avhandling. Arbeta med lärare som har en gedigen akademisk och praktisk erfarenhet, eleverna får en övergripande förståelse av kritiska teorier foundation och förmåga att omedelbart tillämpa kreativa lösningar på befintliga problem.

Detta är det ideala programmet för MBA-examen med arbetserfarenhet eller ledande befattningshavare som vill nå toppen av en akademisk karriär som en doktorsexamen representerar.

Programmet bygger på en effektiv kombination av kurser, seminarier, professionella bostäder, forskningsrapporter och en slutlig avhandling. Arbeta med lärare som har en gedigen akademisk och praktisk erfarenhet, eleverna får en övergripande förståelse av kritiska teorier foundation och förmåga att omedelbart tillämpa kreativa lösningar på befintliga problem.... [-]


Videoklipp

Discover EU Business School – EU International Schools in Barcelona, Munich, Geneva and Montreux

EU Orientation Week

Kontakt

EU Business School

Adress, rad 1 Carrer Ganduxer 70
Barcelona 8021, ES
Hemsida http://barcelona.euruni.edu/
Telefonnummer +34 932 01 81 71

EU Business School

Adress, rad 1 Quai du Seujet 18
Geneva 1201, CH
Hemsida http://geneva.euruni.edu/
Telefonnummer +41 22 779 26 71

EU Business School

Adress, rad 1 Grand Rue 3
Montreux 1820, CH
Hemsida http://switzerland.euruni.edu/
Telefonnummer +41 21 964 84 64

EU Business School

Adress, rad 1 Theresienhöhe 28
Munich 80339, DE
Hemsida http://munich.euruni.edu/
Telefonnummer +49 89 55029595

Adress, rad 1
Telefonnummer undefined