The Hong Kong Polytechnic University, Department of English

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

I Engelska institutionen, är vår främsta uppgift att ge tillämpade studier i engelska för de yrken, och vi strävar efter att bli internationellt erkänd som en ledande leverantör av grund- och forskarutbildning med inriktning på professionell kommunikation. Tillämpad engelska studier omfattar inte bara förvärvet av mycket hög nivå av engelska språkkunskaper som behövs för att lyckas professionellt, men också en grundlig och kritisk förståelse av det engelska språket och en utvecklad medvetenhet om engelska kommunikation i mångkulturella professionella sammanhang.

Det finns ett tydligt behov i Hong Kong och internationellt för akademiker med mycket utvecklad kunskap om språk och kommunikation, tillsammans med kritiskt tänkande, som kan bidra till en rad professionella och affärssammanhang. Oavsett om på grundnivå eller forskarutbildningsnivå, är Engelska institutionen en av Hongkongs viktigaste leverantörer av akademiker med den typ av engelska kommunikation och språkkunskaper och kunskaper som är så högt uppskattad av de fria yrkena.

Våra program har innovativa funktioner som gör dem mycket populärt bland studenter, deras föräldrar och elevernas eventuella arbetsgivare, och hjälpa våra elever att utveckla allround färdigheter och egenskaper prisade av PolyU och samhället som helhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Hong Kong Phd Stipendiesystem

Campusstudier Heltid September 2016 Hongkong Kowloon

Detta system ger studenter från hela världen möjlighet att studera för en doktorsexamen i ett av Hongkongs högt rankade universitet. Om du är intresserad av att bedriva banbrytande forskning inom något av följande områden är PolyU berömda Engelska institutionen platsen för dig. [+]

Studie för en doktorsexamen i Asiens världsstad Detta system ger studenter från hela världen möjlighet att studera för en doktorsexamen i ett av Hongkongs högt rankade universitet. Om du är intresserad av att bedriva banbrytande forskning inom något av följande områden är PolyU berömda Engelska institutionen platsen för dig: Tillämpad lingvistik Studier i engelska Språkstudier i professionella sammanhang Sociolinguistics Systemisk funktionell lingvistik Viktiga funktioner i Fellowship Scheme Månatlig stipendium på HK $ 20.000 (ca US $ 2600) Årlig konferens och forskningsrelaterade resebidrag på HK $ 10.000 (ca US $ 1300) 3-års undervisning stipendium och garanterade hall boende under det första året för PolyU pristagare Viktiga datum Inlämning av ursprungliga ansökan till RGC: 1 December 2015 00:00 (Hong Kong Time) Inlämning av fullständig ansökan till PolyU 1 december 2015 23:59 (Hong Kong Time) Förkunskapskrav Du bör göra din ursprungliga ansökan till Vetenskaps Grants Council (RGC) i Hong Kong genom Fellowship Scheme online-system för att få ett referensnummer innan du skickar en fullständig ansökan. När du ansöker om tillträde till PolyU via Fellowship Scheme, kommer du anses samtidigt för en ordinarie plats tilldelad till universitetet genom tilldelning av en doktorand. Detta innebär att även om din ansökan om stipendiesystem misslyckas, du fortfarande kan erbjudas en ordinarie plats i Engelska institutionen. Du borde: hålla en forskarexamen innehåller en betydande forskningskomponent, såsom en avhandling, som följer av ett erkänt universitet eller har en kandidatexamen med First Class Honours, eller motsvarande; med ett eventuellt krav att genomgå en undersökning; uppfylla ett av följande engelska språkkrav om din examen är inte från ett universitet med engelska som undervisningsspråk (EMI): > En totalpoäng på minst 6,5 (med poäng för att skriva komponenten vid 6,0 ​​eller högre) i International English Language Testing System (IELTS); eller > Minst 575 i Test av engelska som främmande språk (TOEFL) för pappersbaserade test (med ett resultat på minst 4 av 6 i test av Written English), eller åtminstone 90 på Internet-baserade test (med en skriftlig värdering av 23 eller högre). Urvalskriterier Den främsta rummet är akademisk excellens, vilket framgår av innehav av en magisterexamen eller i undantagsfall, en kandidatexamen med First Class Honours. Urvalspaneler tar också hänsyn till följande faktorer: Forskning förmåga och potential Kommunikation och social kompetens Ledning förmåga [-]

Kontakt
Besöksadress
Room AG428 Chung Sze Yuen Building, The Hong Kong Polytechnic University
Hunghom, Kowloon, HK