Alfred Nobel Open Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd. är en professionell paraply anläggning, som använder sina institutionella relationer för att ge de högsta normerna för akademisk verksamhet. Vi är stolta över att lägga ut andra prestigefyllda universitet och högskolor partners och deras välrenommerade forskare och läroplaner genom att sträva efter vetenskaplig excellens från en mer pragmatisk, affärsrelaterat perspektiv.

Denna sammanhängande strategi gör det möjligt för oss att spela en ledande roll i en värld av distansutbildning i fyra världsdelar. Samtidigt har vi inte bara dra nytta av högsta teknisk bakgrund i Hongkong SAR, men också från sina flexibla pedagogiska rättsliga normer.

Holdingbolaget registrerade i Hong Kong Special Administrative Region PR China (reg. Nej. 1709134) har fått stöd av regeringen ackrediterade ZSKF kung Sigismund College (Budapest), ett av Ungerns främsta institutioner för högre utbildning samt av andra strategiska universitetspartner i Asien och de mest utvecklade länderna i Asien.

Baserat på vårt starka partnerskap med flera högre utbildning partners europeiska och asiatiska, har vi ett växande rykte för online forskarutbildningskurser. Men vi förblir också sant att vårt engagemang för kvalitet i undervisning och nära kontakt mellan studenter och lärare. Erbjuder en värld av möjligheter, alla skolans traditionella öppna MBA, förberedande och doktorandprogram har genomgått omfattande internationaliserat att ge studenterna den globala kompetens de behöver för att konkurrera både i sina hemländer och utomlands.

"Kunskap är pånyttfödd." Detta är vår mycket viktigt motto under tider av världskriser, och representerar hur vi känner om möjligheter och skyldigheter. Genom att ansluta sig till oss på Alfred Nobel Open Business School, kan man uppleva de många möjligheterna i enlighet med den uppdragsbeskrivning och fortsatta engagemang i Business School.

Med våra nya standarder inom öppna näringslivet utbildning, kommer du att få teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att leva ett välgrundat värld, och nå den framgång som krävs för en tillfredsställande yrkesliv.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se DBA »

Program

Skolan erbjuder också:

DBA

Dba I Internationell Förvaltning

Online Deltid 3 - 12 månader Öppen antagning Georgien Tbilisi Ryssland S: t Petersburg Kambodja Phnom Penh Amerikas förenta stater Hallandale Beach Hongkong Ungern Budapest Indien Delhi Kamerun Douala + 13 fler

Vår online DBA Programmet erbjuder ett alternativ för yrkesverksamma att föra en prestigefylld forskarutbildning annat än att tjäna en doktorsexamen. Denna doktorsexamen är inte lika rigorös som forsknings- och offentliggörande baserade PhD från den traditionella synvinkel Academia; I stället är det särskilt utformade för ledande, erfarna proffs och är mycket tillämplig inom din specifika sektor och karriär. [+]

Med tanke på de höga krav som arbetsmarknaden dikterar, accelerationen av vår moderniserad värld, och andra ekonomiska faktorer, strävar ANOBS att hjälpa dig att tjäna en doktorsexamen på kortast tidsintervall på ett rimligt sätt, vilket, naturligtvis, utesluter inte stressen faktorer som högre utbildning oundvikligen innebär. Vår nätet DBA programmet erbjuder ett alternativ för yrkesverksamma att föra en prestigefylld forskarutbildning annat än att tjäna en doktorsexamen. Denna doktorsexamen är inte lika rigorös som forsknings- och offentliggörande baserade PhD från den traditionella synvinkel Academia; I stället är det särskilt utformade för ledande, erfarna proffs och är mycket tillämplig inom din specifika sektor och karriär. Programmet - i linje med den "öppenhet" att namnet ANOBS bär - är helt online: ingen klassrum närvaro krävs och är starkt fokuserad på slutprodukten, avhandlingen som är under överinseende av en utsedd internationell professor. DBA kandidater på ANOBS måste lämna sina doktorsavhandlingar elektroniskt. För att slutföra elektronisk inlämning processen, måste doktorander har framgångsrikt försvarat sina avhandlingar och hade godkänts av kommittén för forskar frågor. Programtid: 3-12 månader (beslutat om varje enskilt fall) Förkunskapskrav: En master (s) examen från en erkänd institution; Relevant erfarenhet på hög nivå med en praktisk kunskap om affärer eller offentliga organisationer; Engelska Språkkunskaper är relevanta för ett akademiskt program, inga IELTS / TOEFL poäng krävs. Anmälningsperiod: under hela året. Studieavgifter, stipendier: DBA terminsavgift varierar från 6.900 USD till 20000 USD, beroende på den sökandes ursprungsland, kvalifikationer, arbetshistoria, samt social och ekonomisk bakgrund. ANOBS kontinuerligt erbjuda partiell stipendier för socialt, ekonomiskt och medicinskt missgynnade kandidater. Kandidater från de minst utvecklade länderna kan ansöka om partiell upphävande av terminsavgift. Andra typer av stipendier finns tillgängliga på begäran. [-]

Kontakt
Besöksadress
ANOBS
Unit 706, 7/F, South Seas Centre, Tower 2, 75 Mody Road, Tsimshatsui, Kowloon

Hong Kong, HK
Besöksadress
ANOBS
c/o King Sigismund College
Kelta u. 2.

Budapest, 1039 HU
Besöksadress
ANOBS
c/o Orbit-Carona
108, (G.F.) World Trade Centre
Connaught Place

New Delhi, NCR-Delhi, 110001 IN
Besöksadress
ANOBS
c/o Dr. Guy Parfait Songue
BP

Douala, 7260 CM
Besöksadress
ANOBS
c/o International Community College (ICC)
Ksani St N35

Tbilisi, 0142 GE
Besöksadress
ANOBS
c/o IUFS
P O Box 59
Pushkinskaya Ul. , House 19, Litr A, Office7-H

St. Petersburg, 191040 RU
Besöksadress
ANOBS
#306A, Street 271, (Top Floor of Twin Spa Building)
Sangkat Tumnop Teouk, Khan Chamcarmon

Phnom Penh, KH
Besöksadress
ANOBS
c/o Ulpia Inc.
29 S.E. 1 Ave, Suite B

Hallandale Beach, Florida, 33009 US