University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Southern Queensland (USQ) har en unik kultur som fokuserar på stöd, flexibilitet och utbildning av god kvalitet. När du börjar dina studier med USQ du kommer att gå med en levande, mångkulturell och engagerande gemenskap av studenter åtagit sig att skapa ljusa framtid.

OM OSS

På mindre än femtio år har vi blivit en framträdande flera campus undervisning och forskning institution som tillhandahåller utbildning över hela världen. Över 27 000 studenter från cirka 116 länder dra nytta av våra flexibla utbildningsalternativ genom att studera:

 • På campus vid ett av våra tre australiska campus
 • Genom online och distansutbildning
 • Genom en av våra USQ Utbildning Partners runt om i världen

ERKÄNSLA

USQ har fått utmärkelser för det starka engagemang och stöd vi ger till våra elever:

  2013 -
 • Först i Australien för "Learning Övergripande"
 • Först i Australien för "Ankomst Total"
 • Först i Australien för "Stöd Övergripande"
 • Tvåa i Australien för "Living Övergripande" *
 • * i-Graduate International Student Barometer Survey (ISB)

Var finns vi?

USQ har tre campus i södra Queensland regionen i Australien; USQ Toowoomba, USQ Springfield och USQ Ipswich. Varje campus ligger inom 2 timmar bilresa från Brisbane, huvudstaden i Queensland. Varje campus erbjuder en unik och heterogen studentkår kultur, små klasstorlekar, enkel tillgång till stöd och en trygg och vänlig atmosfär för att uppleva den avslappnade australiensiska livsstilen.

stöd

USQ stöder sin elev är varje steg-of-the-sätt i hela sitt lärande resan. Varje student tilldelas sin egen Student Förhållande Officer (SRO) från dag ett för att förbättra deras individuella universitets erfarenheter och ge dem den bästa möjligheten att lyckas på eftergymnasial studie, oavsett hur de väljer att studera.

Vår professionellt ackrediterad personal erbjuder också stödtjänster för på campus och online-studenter som sträcker sig från att träffa dig på flygplatsen fram till online-support.

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns ett antal boende alternativ som passar varje budget, allt inom nära anslutning till vart och ett av våra campus.

Du kommer att ha möjlighet att på campus, utanför campus och privat boende och vår vänliga hjälper gärna till med att hitta ett lämpligt alternativ för dig.

Vad ska man studera?

USQ program är utformade med syfte att förbereda bransch klar, internationellt kvalificerade akademiker. Du kan studera med USQ på Diploma, Grundutbildning, Forskarutbildning och forskarnivå och kan också dra nytta av våra professionella utveckling Enstaka kurser, Pathway Program och engelska språkkurser för att förbättra din karriär.

USQ erbjuder kurser inom följande disciplin områden:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts och media
 • Utbildning
 • Engineering & samhällsbyggnad
 • Hälsa och samhälle
 • Humaniora och kommunikation
 • Den
 • Lag och rättvisa
 • Sciences
 • English Language

Studera på campus i Australien

Väljer att studera på campus i Australien ger dig valet av tre campus, samtliga belägna i södra Queensland i Toowoomba, Ipswich och Springfield. Välja plats kommer till stor del att bero på graden du vill studera. Som på campus USQ student kan du fördjupa dig i en säker, vänlig och mångkulturell miljö. Du kommer att hitta användbar och tillgänglig personal och boende som är bekvämt och prisvärt.

Att studera på distans (online) utbildning

Väljer att studera på distans utbildning ger dig möjlighet att fortsätta arbeta medan du studerar och ligga nära till familj och vänner. Graden du får är exakt samma som studenter som läser på campus. Den största skillnaden är det sätt på vilket du interagera med dina föreläsningar och studiekamrater. Allt detta görs på nätet.

Redo att gälla USQ?

Tillämpa studera med USQ är lätt! USQ emot ansökningar året runt. USQ emot tusentals ansökningar varje år så det är viktigt att tillämpa tidigt, se till att du säkra en plats och att ge tid för din att göra dina nödvändiga studiearrangemang (dvs visum, ordna familje- och arbetsåtaganden).

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktor I Filosofi

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 3 - 6 år January 2017 Australien Toowoomba + 1 fler

Ansök nu! Vi tar nu emot ansökningar. Den filosofie doktor administreras av Byrån för forskning och högre grader. Detta är en akademisk examen som erbjuds av alla fakulteter. Det ger studenterna med utbildning för att bli en effektiv och kompetent forskare i sin disciplin av intresse. [+]

Ansök nu! Vi tar nu emot ansökningar.

Filosofie doktor

CRICOS kod: 031453C Enheter för att slutföra: 24 Längd: på campus 3 år på heltid, distans 6 år på deltid

Startdatum: När som helst Campus: Toowoomba

Behörighetskrav

• Engelska IELTS 6,5 eller motsvarande

• Uppvisa en hög nivå av prestation i en godkänd examen (nivå II Minst) eller forskning magisterexamen i ett område som rör den föreslagna studien och godtagbara för kommittén

• Styrkt förmåga att slutföra en betydande individuell original forskningsstudie

Särskild notering:

Under följande villkor särskild behörighet kan godkännas av kommittén.... [-]


Videoklipp

USQ Find Your Future International

Kontakt

University of Southern Queensland

Adress, rad 1 West Street 521-535
4350 Darling Heights, Australia
Hemsida http://www.usq.edu.au/
Telefonnummer +61 1800 269 500

Adress, rad 1
Telefonnummer

Adress, rad 1
Telefonnummer