Doktorsexamina i Ryssland

Hitta de 2 mest populära PhD-programmen i Ryssland 2016

PhD

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

PhD är den översta nivån i studien att en individ kan uppnå i varje ämnesområde och inriktning. Denna akademisk nivå kan du ta reda på akademiska hemligheter som aldrig har använts eller upptäckt. Det syftar till att förbättra en idé för att göra människans liv lätt samtidigt som de bor på jorden.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogrammen i Ryssland 2016

Läs Mer

PhD I Fysik Av Halvledare

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences
Campusstudier Heltid September 2016 Ryssland S: t Petersburg

Institutionen för fysik och teknik av nanostrukturer är avsedd att förbereda högt kvalificerade specialister inom detta område.Den moderna tanken på nanostrukturer omfattar ett brett spektrum [+]

Doktorsexamen i fysik Semiconductors

Institutionen för fysik och teknik av nanostrukturer är avsedd att förbereda högt kvalificerade specialister inom detta område.

Den moderna tanken på nanostrukturer omfattar ett brett spektrum av material och utrustning som är tillämpliga i absolut olika sfärer: från elektronik och mekanik till bioteknik.

Förutom laboratorier avdelningen är anläggningar för praktikanter som tillhandahålls av Academic universitet, Ioffe Institute och den vetenskapliga-Engineering Centre of Microelectronics.

Avdelningen erbjuder följande forskarutbildningen:

Fysik av halvledare. ... [-]

Forskarutbildningen (doktorsexamen)

MSU - Moscow State University Graduate School
Campusstudier Deltid 3 år September 2016 Ryssland Moskva

Det GSBA Forskarskola (PhD) är utformad och strukturerad för att främja akademisk forskning i tillämpad ekonomi och management. Programmet är avsett för sökande med framstående intellektuella förmågor och ett starkt engagemang för forskning. [+]

Forskarutbildningen (doktorsexamen) Programmet ges på ryska.

Forskarutbildningen (doktorsexamen) Mentorskap Forskare i tillämpad ekonomi och förvaltning

Forskning och utveckling av kunskap är grundläggande dimensioner för alla GSBA program. Det GSBA Forskarskola är utformad och strukturerad för att främja akademisk forskning i tillämpad ekonomi och management. Programmet är avsett för sökande med framstående intellektuella förmågor och ett starkt engagemang för forskning.

Kräver minst tre år, består forskarutbildningen av obligatoriska kurser inom det första året av studier, praktik under andra och tredje års studier. Forskning som leder till avhandlingen, startar under de första åren och fortsätter genom studier. ... [-]