Deltid PhD och DBA program

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. En doktorsexamen i Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. Förverkligandet av en Deltid PhD eller en deltid DBA kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, en deltid doktorsexamen eller en deltid DBA grad kan erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder deltid och Deltid DBA program. Mångfalden av olika Deltid PhD och Deltid DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Deltid doktorsexamen och deltid DBA program som anges nedan.

Nyligen tillagda PhD på deltid

The George Washington University - Graduate School Of Education & Human Development

Edd - Människa Och Organisation Lärande Och Verkställande Ledarskapsprogram

August 23, 2016
Doktorn of Education i mänsklig och organisatorisk lärande är utformad för att ge yrkesverksamma, med en grund i relevanta teorier, begrepp och metoder. Den HOL forskarutbildningen förbereder eleverna att utmana antaganden genom kritisk reflektion, och främja grupp och självstudier. Teori, forskning och praktik balanseras hela läroplanen. Eleverna uppmunt… [+]ras att bilda lärgemenskaper att ge kollektivt stöd, främja action learning, och modellera en lärandekultur. [-]

University of Kent, School of Music and Fine Art

Phd Musik Och Teknik

August 22, 2016
Genom musik och teknik PhD program du utvecklar ditt arbete genom en intensiv studieperiod i en ambitiös och utmanande forskningsmiljö. Du förbinder en betydande forskningsprojekt som resulterar i en praktikbaserad produktion och skriftlig uppsats, styrs av en lag kärntillsyns som har kompetens inom den givna forskningsområde.

International University For Graduate Studies -  IUGS

Doktorsexamen I Parapsykologi

August 2, 2016
The Master of Arts och doktor filosofi program i Parapsykologi syftar till att ge evidensbaserade instruktioner och möjligheter till betydande forskning för att mogna individer med ett tydligt intresse för att förstå komplexa, ofta felaktigt och missförstådda företeelser av mänskligt liv.

Universitet i Sverige

Ändra plats

PhD Deltid