Online PhD och DBA program

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. En doktorsexamen i Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. Förverkligandet av en online doktorsexamen eller online DBA kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, en doktorsexamen eller en DBA grad kan erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder online doktor och online-DBA program. Mångfalden av olika online doktor och online-DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online-PhD grader och Online DBA program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade PhD

Asian Center of Education and Training

Dba Utfärdas Av University Of America (online)

July 22, 2016
Doctor of Business Administration utfärdas av University of America

Abraham Lincoln University

Online-doktorsexamen I Företagsekonomi Program (dba)

July 21, 2016
DBA är utformad för chefer som vill avancera i ledningen eller konsulttjänster genom hög kvalitet tillämpas praktiskt inriktad forskning. Utexaminerade av Abraham Lincoln DBA program kommer att vara i spetsen för kunskapsutveckling och evidensbaserad förvaltning, så att de kan lämna bidrag till utvecklingen av förvaltningspraxis.

Embry-Riddle Aeronautical University Online

Nätet Ph.D. Inom Luftfarten

July 20, 2016
Du har förtjänat din kandidat och master grader, men du önskar mer. Att ta din utbildning till en ännu högre nivå, erbjuder Embry-Riddle en Ph.D. i Aviation. Den första Ph.D. inom luftfarten erbjuds i USA, är denna innovativa program syftar till att förbereda studenter som du med kognitiv forskning kompetens som krävs för att lösa akuta problem luf… [+]tfartsområdet, och att avancera disciplin ... [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

PhD Online