Online PhD och DBA program

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. En doktorsexamen i Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. Förverkligandet av en online doktorsexamen eller online DBA kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, en doktorsexamen eller en DBA grad kan erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder online doktor och online-DBA program. Mångfalden av olika online doktor och online-DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online-PhD grader och Online DBA program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade PhD

International Business School – Budapest

PhD (DPhil) I Konsthistorien

October 10, 2016
Vi erbjuder doktor i konstvetenskap program på engelska, vilket leder till promoveras av vår brittiska partner, University of Buckingham. Programmet kräver ett originella bidrag till den samlade kunskap i en viss akademisk eller professionell disciplin.

The Chicago School of Professional Psychology

Ed.D. Skolan Psykologi

August 25, 2016
Genom att täcka ett brett spektrum av omständliga villkor samt teori och bas diagnoser, de som studerar i Ed.D School psykologprogrammet in i arbetskraften redo att njuta av och driva en framgångsrik och givande karriär.

Concordia University Chicago Online

EDD / PhD, Ledarskap, Högskolor

September 26, 2016
Enligt American Association of Community College (2010), community college, liksom många andra amerikanska institutioner, upplever ett ledarskap lucka så många nuvarande ledarna i pension. Dessutom har de ledaregenskaper nu krävs vidgas på grund av större elev mångfald, framsteg inom teknik, ansvars krav och globalisering.

Universitet i Sverige

Ändra plats

PhD Online