Online PhD och DBA program

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. En doktorsexamen i Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. Förverkligandet av en online doktorsexamen eller online DBA kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, en doktorsexamen eller en DBA grad kan erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder online doktor och online-DBA program. Mångfalden av olika online doktor och online-DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online-PhD grader och Online DBA program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade PhD

Sales Manager Akademie am Studienzentrum Hohe Warte

PhD. Företagsledning

May 24, 2016
Filosofin av studien centrum kännetecknas genom att svara på individuella behov och elevernas behov. Ovan genomsnittliga framgång och nöjda utexaminerade baseras på metodarbete i små grupper och interaktivt lärande och undervisning på en hög akademisk nivå direkt relaterade till det praktiska dagliga arbete av studenter.

Business School Netherlands

Online-verkställande DBA

May 17, 2016
Söker du att fördjupa och utnyttja din totala verksamhet kunskap och förståelse för högklassig forskning och nya besluts kompetens att framgångsrikt möta de komplexa utmaningar i den digitala tidsåldern? Kanske du vill fullfölja detta som ett sätt att bygga dina möjligheter för digital entreprenörskap, omvandla högre utbildning energi- eller hälsoind… [+]ustrin, ledarskap i en offentlig organisation, inre ... [-]

Westcliff University

DBA

September 22, 2015
Doktorn of Business Administration (DBA) är avsedd för sökande som, efter att ha redan avslutade ett mastersprogram, funderar på att vidareutveckla sina praktiska och teoretiska kunskaper om de principer som styr den globala verksamheten.

PhD Online