DBA:er i Kamerun

Jämför de mest populära DBA-programmen i Kamerun 2016/2017

PhD i affärsadministration

En doktorsexamen i företagsadministration innebär fullbordandet av ett forskningsbaserat program med fokus på konsultverksamhet på hög nivå inom näringslivet. Universitet runt om i världen erbjuder konkurrenskraftiga DBA-program i länder som USA, Kina, Australien och Spanien.

DBA eller doktorsexamen i Business Administration-program, är utbildningsprogram på forskarnivå som erbjuder en ökad mängd av utbildning och kunskap till studenter som vill specialisera sig sin erfarenhet i företagsekonomi. DBA program kan ta tre till fyra år för att tjäna, beroende på skolan.

 

Den västafrikanska landet Kamerun har en snabbt växande system för högre utbildning. Högskolor och universitet var få till antalet tills nyligen, men många nya skolor som erbjuder en mängd nya akademiska program har i hög grad diversifierad alternativ för studenter i det här landet.

Kontakta universitet De bästa doktorsprogram i företagsadministration i Kamerun 2016/2017

Läs Mer

Dba I Internationell Förvaltning

Alfred Nobel Open Business School
Online Deltid 3 - 12 månader Öppen antagning Kamerun Douala

Vår online DBA Programmet erbjuder ett alternativ för yrkesverksamma att föra en prestigefylld forskarutbildning annat än att tjäna en doktorsexamen. Denna doktorsexamen är inte lika rigorös som forsknings- och offentliggörande baserade PhD från den traditionella synvinkel Academia; I stället är det särskilt utformade för ledande, erfarna proffs och är mycket tillämplig inom din specifika sektor och karriär. [+]

DBA:er i Kamerun 2016/2017. Med tanke på de höga krav som arbetsmarknaden dikterar, accelerationen av vår moderniserad värld, och andra ekonomiska faktorer, strävar ANOBS att hjälpa dig att tjäna en doktorsexamen på kortast tidsintervall på ett rimligt sätt, vilket, naturligtvis, utesluter inte stressen faktorer som högre utbildning oundvikligen innebär. Vår nätet DBA programmet erbjuder ett alternativ för yrkesverksamma att föra en prestigefylld forskarutbildning annat än att tjäna en doktorsexamen. Denna doktorsexamen är inte lika rigorös som forsknings- och offentliggörande baserade PhD från den traditionella synvinkel Academia; I stället är det särskilt utformade för ledande, erfarna proffs och är mycket tillämplig inom din specifika sektor och karriär. Programmet - i linje med den "öppenhet" att namnet ANOBS bär - är helt online: ingen klassrum närvaro krävs och är starkt fokuserad på slutprodukten, avhandlingen som är under överinseende av en utsedd internationell professor. DBA kandidater på ANOBS måste lämna sina doktorsavhandlingar elektroniskt. För att slutföra elektronisk inlämning processen, måste doktorander har framgångsrikt försvarat sina avhandlingar och hade godkänts av kommittén för forskar frågor. Programtid: 3-12 månader (beslutat om varje enskilt fall) Förkunskapskrav: En master (s) examen från en erkänd institution; Relevant erfarenhet på hög nivå med en praktisk kunskap om affärer eller offentliga organisationer; Engelska Språkkunskaper är relevanta för ett akademiskt program, inga IELTS / TOEFL poäng krävs. Anmälningsperiod: under hela året. Studieavgifter, stipendier: DBA terminsavgift varierar från 6.900 USD till 20000 USD, beroende på den sökandes ursprungsland, kvalifikationer, arbetshistoria, samt social och ekonomisk bakgrund. ANOBS kontinuerligt erbjuda partiell stipendier för socialt, ekonomiskt och medicinskt missgynnade kandidater. Kandidater från de minst utvecklade länderna kan ansöka om partiell upphävande av terminsavgift. Andra typer av stipendier finns tillgängliga på begäran. [-]